Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Știri

tish cyrus si dominic purcell

O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Tish Cyrus a fost văzută pentru prima oară în public de când a fost acuzată că i l-ar fi „furat” pe Dominic Purcell (54 de ani), actualmente soțul ei, chiar fiicei sale, Noah Cyrus.

Andreea Bălan/ Foto: Instagram

Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema

Andreea Bălan a avut parte de o peripeție fix ca în adolescență. Artista a povestit pe rețelele de socializare cum a rămas blocată în afara propriei case, într-o noapte când se întorcea de la filmări. 

Oana Radu

Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”

Oana Radu nu s-a ferit niciodată să abordeze subiecte delicate, precum lupta cu kilogramele în plus. Artista a slăbit zeci de kilograme, în urmă cu câțiva ani și părea să se mențină într-o formă fizică de invidiat, însă acum, după divorț, ea recunoaște că nu mai este mulțumită de felul în care arată.

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”

Tatăl Biancăi Censori vrea să ia atitudine și să discute cu ginerele său, Kanye West, fiind deranjat de modul în care fiica lui se afișează în public cu rapperul. Leo Censori nu vrea să-și vadă fiica tratată ca „un ponei de spectacol dezbrăcat”. 

Justin și Hailey Bieber

Hailey și Justin Bieber, triști și îngândurați la biserică, după ce tatăl modelului le-a cerut fanilor să se roage pentru cei doi soți

Lucrurile nu par sta grozav între Hailey și Justin Bieber. Deși fac front comun în public și lasă impresia că totul e bine, cei doi tineri au fost pozați serioși, deloc zâmbitori, ci chiar tensionați, în timp ce mergeau la biserică. Apariția lor publică vine la puțin timp după ce tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, a făcut public un apel adresat fanilor soților Bieber, de a se ruga pentru ei.

Rita Ora

Se bucură de succes, dar problemele nu o ocolesc. Rita Ora, mărturisiri neașteptate: „Mă confrunt cu anxietate!”

Rita Ora, cântăreața în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că a „învățat să recunoască” semnele unui atac de panică după ce ani la rând s-a confruntat cu anxietate.

andreea banica (1)

Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"

Înainte de venirea oficială a primăverii, Andreea Bănică a decis să-și încheie iarna pe plajă, la peste 30 de grade Celsius. Solista în vârstă de 45 de ani se află zilele acestea în Thailanda. Și-a propus să viziteze mai multe zone, să se bucure de insulele cu vegetație luxuriantă, nisip fin și apă turcoaz, de liniște, soare cât cuprinde și fructe de mare proaspete.

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!