Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Știri

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Mama Selenei Gomez, Mandy Teefey, a vorbit recent despre experiența ei de a deveni mamă la o vârstă fragedă, dezvăluind cum a fost să-și crească fiica, acum o vedetă internațională, după ce a născut-o la doar 16 ani. Într-un interviu pentru revista Glamour, Mandy a reflectat asupra parcursului lor unic și a relației strânse pe care o au.

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Nimic nu-l poate ține pe loc pe Brian May, chitaristul trupei „Queen”. La doar două luni de când a suferit un accident vascular cerebral, artistul a urcat din nou pe scenă, impresionându-și fanii.

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Raluka a făcut furori în mediul online după ce a împărtășit cu fanii ei câteva imagini din vacanța exotică. În imagini, artista era întinsă pe nisipul fin, purtând un costum de baie îndrăzneț format din două piese, de culoare maro, asortat cu o bandană ce-i acoperea părul castaniu și o pereche de ochelari de soare.

Justin Timberlake și Jessica Biel

Jessica Biel și Justin Timberlake, mai uniți ca niciodată. Ce i-a transmis starul în plin concert, la aniversarea a 12 ani de la nuntă

Taylor Swift | The Eras Tour – London, UK

Taylor Swift o devansează pe Rihanna şi devine cea mai bogată artistă din lume. La cât a ajuns averea ei

Taylor Swift a fost desemnată de revista Forbes drept cea mai bogată artistă din lume, cu venituri estimate la peste 1,6 miliarde de dolari.

Marni Fall/Winter 2024 Fashion Show - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025

Kanye West și Bianca Censori s-ar fi „despărțit în urmă cu câteva săptămâni”. Ce le-a spus rapperul apropiaților săi

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, „s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni”, iar rapperul le-a mărturisit prietenilor că este „gata de divorț”, scrie Daily Mail, care citează TMZ.

mario fresh si alexia eram

Mario Fresh, despre piesa "Nu plânge", despre care s-a spus că a scris-o după despărțirea de Alexia Eram: "Inspirată din viața mea"  

Deși tineri, având acum 24, respectiv 25 de ani, Alexia Eram și Mario Fresh erau priviți drept unele dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Influencerița și cântărețul s-au despărțit recent, după opt ani de relație.

Ultimele știri

Mira/ Foto: Facebook

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Céline Dion s’invite avec émotion et humour dans un spot publicitaire sportif

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

antonia alex velea familie

Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”

Kate Cassidy și Liam Payne

Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea lui: "Nimic din asta nu pare real"

lidia buble

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei