Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MILEY CYRUS - FLOWERS

Știri

Mădălina Ghenea

Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Bebe Rexha

Bebe Rexha, într-o rochie din piele cu decolteu abisal, la un eveniment. S-a asigurat că toate privirile sunt pe ea

Multă vreme a mărturisit că nu s-a simțit bine în pielea ei, dar acum, Bebe Rexha pare că a reglat acest aspect, că e mândră de ea și stăpână pe senzualitatea ei. 

Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly

Antonia și Alex Velea au decis să investească în imobiliare și și-au achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc. Vestea a fost dată chiar de cântăreața în vârstă de 34 de ani, care și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că ea și partenerul ei dețin o nouă locuință la mare. 

Camilla Cabello și Drake (1)

Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Camila Cabello a oferit primele declarații după călătoria ei recentă în Turks and Caicos, unde a mers alături de Drake. „Îl iubesc pe omul ăla”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu a fost vorba tocmai de o vacanță.

Ruby/ Foto: Instagram

Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”

Ruby a dezvăluit recent că a avut de înfruntat unele probleme serioase în urma intervențiilor chirurgicale pe care le-a făcut, în mare parte din cauza neglijării recomandărilor medicale. În plus, vedeta a realizat, în timp, că unele dintre aceste intervenții nu erau chiar necesare, recunoscând că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai apela la ele.

misha si connect-r

Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”

Connect-R și Misha au pus punct relației lor în urmă cu aproape șase ani. În cartea sa autobiografică intitulată „Din livada cu nuci”, Connect-R a mărturisit că divorțul l-a schimbat profund, transformându-l într-o persoană lipsită de vicii și pregătită să ofere fidelitate într-o relație. Cu toate acestea, fosta sa soție nu a fost dispusă să îi ofere o a doua șansă, deși cei doi continuă să împartă momente frumoase în vacanțe, alături de fiica lor, Maya.

Katy Perry

A vrut să-i lase pe toți cu gura căscată și i-a ieșit. Cu fusta descheiată la spate, Katy Perry și-a arătat lenjeria la o gală

Katy Perry a bifat o apariție surprinzătoare la premiile Billboard Women in Music, ce s-a desfășurat în Los Angeles. Îmbrăcată în roșu, cu încălțări cu platformă și tocuri amețitoare, bruneta a lăsat să se vadă mai mult decât în alte ocazii.

Ultimele știri

Jon Bon Jovi/ Profimedia

Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

taylor swift

Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!