Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

Rita Ora Looks Stunning Wearing A Roberto Cavalli Full Look As She Leaves Her Hotel In Paris - 20 Jan 2024

Rita Ora, schimbare radicală de look. Artista a spus da acestei tunsori în trend, iar fanii au doar cuvinte de laudă

Rita Ora a recurs la o schimbare de look. Artista și-a tuns părul, optând pentru un bob șic. Soția regizorului Taika Waititi a afișat noua tunsoare la un eveniment în New York City.

Jessica Biel și Justin Timberlake

Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”

Jessica Biel, actrița în vârstă de 41 de ani, a făcut publice imagini inedite cu cei doi copii ai ei și ai lui Justin Timberlake, fanii ei fiind cuceriți.

Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei

Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat fiicei sale, Elena, care tocmai a împlinit zece ani.

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, irezistibilă într-o ținută din dantelă: „Cred că Alex Velea e foarte fericit!”

Celebra cântăreață, Antonia, în vârstă de 34 de ani, și-a pus pe jar fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie îndrăzneață postată de Ziua Îndrăgostiților. Îmbrăcată în lenjerie intimă, artista s-a lăsat fotografiată într-o atmosferă senzuală și plină de romantism.

lora

Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Lora are 41 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale.

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios

Jennifer Lopez vorbește despre relația cu Affleck în filmul „This Is Me...Now: A Love Story”: Nu ştiu cât de confortabil se simte el

Jennifer Lopez îşi explorează experienţele legate de dragoste şi relaţii în noul ei film, "This Is Me...Now: A Love Story", care a avut premiera la Hollywood marţi seară. Cu această ocazie, vedeta americană a păşit pe covorul roşu alături de soţul ei, actorul şi regizorul Ben Affleck.

michael

Nepotul lui Michael Jackson este leit regretatul artist, într-o imagine inedită din filmul biografic despre regele muzicii pop

Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar Jackson, seamănă perfect cu regretatul rege al muzicii pop, într-o imagine inedită din filmul biografic „Michael”.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!