Bucuresti | 102,8FM TOPIC - BREAKING ME

Cum a răspuns David Beckham la afirmaţia că a apelat la botox pentru a arăta mai tânăr

david-beckham-baie

O admiratoare mai îndrăzneață i-a scris pe Twitter pentru a-i transmite că intervențiile cu Botox la care a recurs au făcut minuni. "Botoxul arată minunat în cazul lui David”, a scris ea.

Răspunsul lui David Beckham nu s-a lăsat mult aşteptat.  "Nu susțin botoxul, doamnă, dar o să iau remarca dumneavoastră ca pe un compliment”. Mai mult, fostul fotbalist a mai adăugat că duce o viaţă sănătoasă şi că nu are nevoie de medicul estetician. 

Într-o altă ocazie, David a afirmat că este împotriva botoxului. Nu acelaşi lucru îl poate spune şi soţia, Victoria. 

MAI CITEŞTE: Brooklyn Beckham şi-a scos la plimbare noua bijuterie, dar şi-a arătat şi noul tatuaj

Top citite
01 Selena Gomez
"Scoate-ți implanturile din pomeți!" Ce a recunoscut Selena Gomez după ce o fană i-a reproșat că și-a schimbat aspectul
02 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Ariana Grande, dezvăluiri neașteptate despre intervențiile estetice: „Am avut tone de fillere și de Botox!”
03 Romeo Beckham out in London driving his new Maserati Levante.
Cât costă mașina pe care o conduce Romeo, fiul de 18 ani al lui David Beckham
04 David și Victoria Beckham la Fashion Awards - Londra
Victoria Beckham, familistă convinsă și afaceristă de succes. Îți mai amintești cum arăta când cânta în Spice Girls și purta minijup?
05 teigen
Toată lumea a crezut că și-a injectat buzele! Ce a pățit, de fapt, un model celebru. Imaginile sunt virale pe net
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
the weekend
Imagini șocante cu cel mai în vogă artist: The Weeknd cu fața distrusă de botox în cel mai recent clip muzical. Care este explicația

Gestul care i-a împărțit pe fanii lui David Beckham în două tabere. O imagine cu sportivul și fiica sa stârnește controverse

Fanii lui David Beckham s-au împărțit în două tabere săptămâna aceasta, după ce sportivul a apărut într-o imagine pe Instagram, publicată de șoția lui, în care-și sărută pe buze fiica de nouă ani.

David Beckham Attends The Opening Of The Official Breitling Boutique
David Beckham, celebru pentru frezele sale, fotografiat aproape chel. Iată cum arată acum părul lui

David Beckham, celebru pentru frezele sale, a fost fotografiat in Cotswolds, aproape chel, la doi ani după ce s-a scris că și-ar fi făcut transplant de păr.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!