Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT STEVIE APPLETON - PARADISE

Toată lumea a crezut că și-a injectat buzele! Ce a pățit, de fapt, un model celebru. Imaginile sunt virale pe net

teigen

Chrissy Teigen are o relație transparentă cu fanii de pe rețelele de socializare, motiv pentru care împărtășește cu aceștia atât momentele intime din viață ei cât și pe cele banale.

Cea mai recentă postare a acesteia de pe Instagram constă în câteva fotografii șocante, în care buzele îi par de-a dreptul deformate, ca și cum ar fi rezultatul unei injectării nereușite cu botox. Însă adevărul se pare este altul. Buzele vedetei s-ar fi umflat după ce aceasta ar fi muscat din coaja unei portocale.

Citeşte şi: Vedete care si-au distrus chipurile cu tatuaje: cine are pe față sârmă ghimpată, trei iepurași Playboy, o sabie, un șarpe cu clopoței :)

Deși nu știe care este cauza reacției alergice, Chrissy Teigen bănuiește pesticidele de pe coaja fructului ar fi putut fi de vină.

În tmp ce unii fani au fost îngrijorați și i-au recomandat vadă un doctor, alții s-au amuzat de situație, zicând și-ar dori și ei o mărire a buzelor gratuită, ca cea suferită de Chrissy.

Citeşte şi: Kourtney Kardashian se iubește cu Travis Barker, unul dintre cei mai cunoscuți toboșari din lume. Primele imagini în ipostaze romantice

Galerie foto

Top citite
01 Selena Gomez
"Scoate-ți implanturile din pomeți!" Ce a recunoscut Selena Gomez după ce o fană i-a reproșat că și-a schimbat aspectul
02 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Ariana Grande, dezvăluiri neașteptate despre intervențiile estetice: „Am avut tone de fillere și de Botox!”
03 John Legend și soția lui nu și fac cadouri de Crăciunsotie
John Legend și soția lui nu-și fac cadouri de Crăciun: „Crăciunul este despre copii”
04 the weekend
Imagini șocante cu cel mai în vogă artist: The Weeknd cu fața distrusă de botox în cel mai recent clip muzical. Care este explicația
05 2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Soția celui mai sexy bărbat din lume s-a dezbrăcat de inhibiții pe Instagram: Am făcut testul de Covid-19 pentru că mă voi opera
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Chrissy Teigen rochie neagra pe covorul rosu
Soția celui mai sexy bărbat din lume reacționează după criticile primite în urma unui video în care apare în costum de baie

Chrissy Teigen a reacționat pe Twitter la comentariile răutăcioase apărute în urma unei postări video cu ea într-un costum de baie foarte decupat.

Chrissy Teigen
Soția celui mai sexy bărbat din lume: "Nu vreau să mor așa". Adevărul despre intervențiile chirurgicale de la 20 de ani

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, cântărețul desemnat cel mai sexy bărbat din lume, a dezvăluit ce operații estetice și-a făcut la 20 de ani.

62nd Annual GRAMMY Awards – Arrivals
Soția celui mai sexy bărbat din lume, cea mai hot apariție de la premiile Grammy 2020

Formează unul dintre cele mai  îndrăgite cupluri din showbiz. Duminică, Chrissy Teigen și John Legend au cucerit încă o dată covorul roșu, de data aceasta la gala decernării premiilor Grammy, în Los Angeles.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală