Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Kate Moss, apariție incredibilă alături de fiica ei. Cum arată Lila la 18 ani

Dior Homme : Photocall - Paris Fashion Week - Menswear F/W 2020-2021
Photo by Francois Durand for Dior/Getty Images

Kate Moss, supermodelul în vârstă de 46 de ani, a făcut furori zilele trecute, când a fost surprinsă în companiei fiicei ei, Lila, în vârstă de 18 ani.

Kate Moss și fiica ei, Lila, au fost surprinse la ieșirea dintr-un club din Londra, iar imaginile surprinse cu cele două purtând outfit-uri asemănătoare au făcut senzație pe internet.

Mai exact, fanii n-au putut să nu observe că Lila seamănă perfect cu mama ei, iar ținutele aproape identice n-au făcut decât să sublinieze acest lucru.

Citește și: La doar 6 ani a fost numită “cea mai frumoasă fetiță din lume”. Cum arată Thylane Blondeau acum

Îmbrăcate în jeanși și în pulovere negre, Kate Moss și fiica ei au impresionat prin look-ul natural, iar tot mai multe voci vorbesc despre faptul că Lila îi calcă pe urme.

Galerie foto

Mai mult de atât, ea a debutat deja pe catwalk într-o prezentare pentru Miu Miu și a fost protagonista unei camapanii pentru Marc Jacobs.

Lila a apărut în urma relației cu ziaristul Jefferson Hack

Lila Grace este rezultatul iubirii dintre Kate Moss și ziaristul Jefferson Hack. Ei s-au cunoscut când acesta a venit să-i ia un interviu, după o prezentare de modă. Jefferson și Kate împart custodia adolescentei și Lila a apărut în urmă cu doar câțiva ani pe coperta revistei ”Daze”, pe care o deține tatăl ei.

Citește și: Designerul Stefano Gabbana, mesaj dur către Selena Gomez. Ce i-a scris pe Instagram

Cuum a cunoscut celebritatea Kate Moss

Katherine Ann Moss s-a născut în Croydon, Londra și a fost recrutată ca fotomodel la 14 ani de Sarah Douglas, fondatoarea companiei Storm Model management. A devenit faimoasă în anii 1990 deși era adesea acuzată că nu este suficient de rotunjoară la corp și păpușă la față. Din 2015 este cuplată cu Nikolai von Bismarck și deși a avut nenumărați iubiți, printre care și Johnny Depp, nu a fost măritată niciodată. Are o avere estimată la 80 de milioane de dolari, imaginea ei fiind printre cele mai bine cotate din industria modei chiar și acum când are 46 de ani.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Galerie foto

Top citite
01 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
02 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
03 Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”
04 Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”
05 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kelly Clarkson
Kelly Clarkson, răvășitoare la decernarea premiilor Grammy. Cântăreața a arătat fabulos într-o rochie mulată pe corp, cu umerii goi

Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia, fabuloasă într-o salopetă minusculă. Fanii au reacționat imediat: „Ești zeița frumuseții!”

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și reușește să se facă remarcată de fiecare dată.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a reușit să-și surprindă din nou prietenii virtuali. Mândră de felul în care arată, ea a făcut public un videoclip în cadrul căruia și-a etalat silueta de invidiat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie diagnosticată cu cancer terminal îi acuză pe medici de neglijență: „M-au condamnat la moarte! Tumora era vizibilă!”
O femeie diagnosticată cu cancer terminal îi acuză pe medici de neglijență: „M-au condamnat la moarte! Tumora era vizibilă!”

O femeie diagnosticată cu cancer terminal îi acuză pe medici de neglijență: „M-au condamnat la moarte! Tumora era vizibilă!”

FILM NOW Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

DIGI WORLD Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul

Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul

DIGI ANIMAL WORLD Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999