Bucuresti | 102,8FM TRAVIE MCCOY - BILLIONAIRE

Jennifer Lopez a făcut furori într-un pictorial în care apare doar în lenjerie intimă. Artista a împlinit 54 de ani

Jennifer Lopez is Spotted Arriving at The View Studios in New York City
Jennifer Lopez. Profimedia

Jennifer Lopez a împlinit astăzi 54 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc. Cu doar o zi înainte de a-și celebra aniversarea, cântăreața și actrița din SUA a făcut furori pe rețelele de socializare cu un pictorial impresionant în care apare doar în lenjerie intimă. 

JLo arată mai bine ca niciodată, dovadă fiind fotografiile de pe contul său de Instagram. Aceasta a purtat un sutien și o pereche de bikini de un alb imaculat, asortând totul cu un kimono înflorat pe care l-a lăsat să-i cadă pe umeri. Având un zâmbet larg pe față, soția lui Ben Affleck a anunțat în descrierea fotografiei că se pregătește intens pentru a sărbători ziua ei de naștere. 

Jennifer Lopez/ Foto: Instagram

Jennifer Lopez/ Foto: Instagram

Citește și: Jennifer Lopez, spectaculoasă într-un body negru, mulat perfect pe silueta ei: Ești ceea ce gândești

Întregul look al artistei a fost completat de o pereche de sandale transparente cu toc înalt. Lenjeria intimă i-a pus în evidență silueta, aceasta având picioare lungi și tonifiate și un abdomen plat, lucrat intens la sala de fitness. De asemenea, pielea netedă și foarte bronzată a fost în contrast cu albul lenjeriei. 

Secretele lui Jennifer Lopez pentru a se menține în formă

Jennifer Lopez/ Foto: Instagram

Jennifer Lopez/ Foto: Instagram

Artista a dezvăluit recent, într-un interviu pentru Elle, că practică afirmații zilnice: „Sunt tânără la orice vârstă”, a mărturisit vedeta care a subliniat că este foarte important să-ți spui lucruri pozitive, care te vor motiva.

Cât despre frumusețe, ea crede că aceasta vine din interior. Jennifer Lopez a menționat replica pe care a auzit-o în tinerețe și care a marcat-o: „Până la 25 de ani ai fața cu care ai venit pe lume, ulterior, o vei avea pe cea pe care o meriți. Așadar, ca să ai o piele frumoasă, fermă, trebuie să ai grijă de ea, să o îngrijești”.

Citește și: Jennifer Lopez, apariție de senzație în West Hollywood, la câteva zile după ce și-a cumpărat casă de 60 de milioane de dolari

De asemenea, somnul este aliatul ei cel mai important. „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a împărtășit ea în cea mai recentă ediție a newsletterului On The JLo. „Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază de la care nu mă abat, pe lângă SPF (protecție solară), seruri, suplimente, stil de viață sănătos!".

Galerie foto

Top citite
01 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”
02 Jennifer Lopez And Manager Benny Medina Leave At The Gym In Style In A Vintage Mercedes-Benz
JLo, fără filtre și editări, după un antrenament la sală. Artista, fotografiată alături de Benny Medina
03 EXCLUSIVE: Kim Kardashian, Jennifer Lopez and Ben Affleck, and more celebrities attend a celebration of life for J.R. Ridinger, and entrepreneur who passed away, in Miami
Jennifer Lopez amplifică zvonurile despre divorț cu atac subtil la adresa lui Ben în versurile unei melodii: „Nu o merită”
04 *EXCLUSIVE* Jennifer Lopez Blocked by Security in Red Dress and Heels on Her Way to Meet with Ben Affleck **WEB MUST CALL FOR PRICING**
Jennifer Lopez, când nu vrea să fie pozată de paparazzi. Bodyguardul ei a făcut tot posibilul să o ferească de aparatele de fotografiat
05 Jennifer Lopez attends CHRISTIAN DIOR Haute Couture Fall/Winter 2024-2025 Runway during Paris Haute Couture Fashion Week on June 2024 - Paris, France 24/06/2024
Jennifer Lopez, în avion la clasa economic. Imagini unice cu JLo, surprinse în timpul unui zbor Napoli-Paris
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna
Madonna, imagini de suflet alături de tatăl ei, de ziua lui de naștere. Bărbatul a împlinit 93 de ani: "Nimic nu ne poate opri"

A fost o zi specială în familia Madonnei. Regina muzicii pop, din ce în ce mai controversată odată cu trecerea timpului, și-a făcut timp pentru a sărbători una dintre cele mai iubite persoane din viața ei, tatăl său, Silvio.

Jennifer Lopez la Met Gala 2024
Jennifer Lopez, criticată pentru felul în care a interacționat cu o reporteră la Met Gala: "Wow, cum a privit-o de sus în jos"

Jennifer Lopez a strălucit la Met Gala 2024, într-o rochie care i-a îmbrăcat perfect formele voluptoase și i-a accentuat silueta tip clepsidră. Diva de 54 de ani a fost una dintre gazdele evenimentului de anul acesta. Dacă pentru ținută a luat nota 10, pentru comportament a fost taxată de internauți.

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere