Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KRISS KROSS AMSTERDAM - STAY

Interviu Alarma ProFM! Iulia Vantur: "Da, mi s-a vazut sfarcul prin rochie. Nu a fost Photoshop!"

interviu-alarma-profm-iulia-vantur-da-mi-s-a-vazut-sfarcul-prin-rochie-nu-a-fost-photoshop

Azi la Alarma ProFM, maestrul Bogdan Nicolai a prezentat un nou interviu, de aceasta data cu vedeta ProTV Iulia Vantur.

Frumoasa prezentatoare de la "Dansez pentru tine" ne-a povestit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata, cum sta treaba cu Mos Craciun, cum s-a simtit in rolul unei pitipoance si ne-a vorbit despre momentul "picant" de la Dansez pentru tine in care a "aratat mai mult decat trebuia" din decolteu.

Asculta aici interviul integral cu Iulia Vantur @ Alarma ProFM!

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Loredana Groza, vacanță în India
Loredana Groza, imaginile care i-au cucerit pe fani. Cu cine s-a întâlnit în India: „Bravo, sunteți superbe!”
02 Anna-Lesko (2)
Anna Lesko, protagonista unui nou moment hot, îmbrăcată într-o rochie cu o crăpătură adâncă: "Puternică și frumoasă femeie"
03 Iulia-Vantur
Iulia Vântur a dat lovitura în India! Cea mai nouă piesă a ei a strâns peste 116 milioane de vizualizări pe YouTube
04 Iulia Vantur
Iulia Vântur, apariție senzuală pe Instagram. Cum arată acum românca stabilită de ani de zile în India
05 BeFunky-collage (1)
Cine sunt vedetele care au părăsit România definitiv. Care au fost motivele pentru care au renunțat la carierele pe care le aveau în țară
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ami-repetitie-pentru-media-music-awards-in-direct-la-profm
Ami, repetitie pentru Media Music Awards in direct la ProFM

AMI a venit la ProFM sa promoveze concertul ei de pe 18 septembrie de pe scena Media Music Awards, cel mai tare eveniment muzical din aceasta toamna.

amna-prezenta-in-studioul-alarma-profm-si-pe-scena-celui-mai-mare-eveniment-muzical-al-toamnei-media-music 4
Amna, prezenta in studioul Alarma ProFM si pe scena celui mai mare eveniment muzical al toamnei: Media Music Awards 2014

Astazi dimineata, in cadrul celui mai fresh matinal radio – Alarma ProFM – Amna a fost prezenta pentru prima data la un post de radio dupa ce a devenit mamica. Simpatica cantareata a vorbit cu Greeg si Onuc despre cariera sa, despre prezenta la Media Music Awards 2014 si despre cum este rolul de mama.

alina-eremia-unul-dintre-cei-mai-difuzati-artisti-din-romania-a-fost-prezenta-in-aceasta-dimineata-in
Alina Eremia - unul dintre cei mai difuzati artisti din Romania - a fost prezenta in aceasta dimineata in studioul ProFM

Mai e putin pana la startul celui mai tare eveniment muzical din aceasta toamna: Media Music Awards – Singurele premii muzicale unde difuzarile pieselor lor la radio si TV le aduc artistilor trofeele mult ravnite. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia
Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală