Bucuresti | 102,8FM BEBE REXHA - SATELITE

Iulia Vântur, apariție senzuală pe Instagram. Cum arată acum românca stabilită de ani de zile în India

Iulia Vantur

A lăsat România în urmă și se bucură de celebitate în India. Iulia Vântur ține însă legătură în continuare cu fanii săi din țară, prin intermediul Instargram.

Odată cu venirea primăverii, aceasta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. “Să aveți o primăvară frumoasă, cu suflete calde și zâmbet pe buze. Vă trimit o îmbrățișare caldă, să o “purtați” de mărțișor”, a scris Iulia Vântur.

VEZI SI: DELIA, FOTOGRAFIE DE ZECI DE MII DE APRECIERI DIN MALDIVE. FANII AU REACȚIONAT IMEDIAT

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În filmulețul postat, Iulia este întruchiparea eleganței, într-o bluză neagră mulată și bijuterii opulente. Vedeta a impresionat cu colierele sale spectaculoase, brățările deosebite și cu cerceii tip candelabru.

VEZI SI: Anamaria Prodan, în costum de baie. La 48 de ani, impresara are un trup de model

Adesea, Iulia Vântur renunță la hainele occidentale pentru cele tradiționale indiene: “Îmi plac hainele indiene, sunt foarte confortabile, feminine, speciale. Îmbrac shalwar chamise, destul de rar saree sau lehenga, doar la anumite evenimente importante, în special la nunți”, spunea Iulia Vântur pentru Click.ro.

Galerie foto

În timpul carantinei de anul trecut, Iulia Vântur a stat acasă cu iubitul ei Salman Khan, a făcut cursuri online la o universitate din New York și a pus la cale diverse proiecte muzicale. “Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie”, a spus Iulia Vântur despre Salman Khan.

Top citite
01 Loredana Groza, vacanță în India
Loredana Groza, imaginile care i-au cucerit pe fani. Cu cine s-a întâlnit în India: „Bravo, sunteți superbe!”
02 Iulia-Vantur
Iulia Vântur a dat lovitura în India! Cea mai nouă piesă a ei a strâns peste 116 milioane de vizualizări pe YouTube
03 BeFunky-collage (1)
Cine sunt vedetele care au părăsit România definitiv. Care au fost motivele pentru care au renunțat la carierele pe care le aveau în țară
04 delia-maldive-instagram
Delia se distrează în Maldive, dar s-a speriat de ce a văzut în apă! "Hai la mama! Văleuu Doamnee!"
05 delia-india-header
După Revelion, Delia s-a suit în avion şi acum se relaxează în Asia. Imagini superbe din India
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cobra-regala-bea-apa
VIRALUL ZILEI! O cobră regală bea apă din sticlă

O cobră era atât de însetată că s-a riscat să vină într-un sat din India pentru a-şi potoli setea. Localnicii au înţeles pentru ce a venit şarpele, aşa că i-au oferit apă. Direct din sticlă.

video-reactia-fanilor-dupa-anularea-unui-concert-metalica-vezi-cum-au-devastat-scena
VIDEO / Reactia fanilor dupa anularea unui concert Metalica! Vezi cum au devastat scena!

interviu-alarma-profm-iulia-vantur-da-mi-s-a-vazut-sfarcul-prin-rochie-nu-a-fost-photoshop
Interviu Alarma ProFM! Iulia Vantur: "Da, mi s-a vazut sfarcul prin rochie. Nu a fost Photoshop!"

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"