Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Inna, fotografie de 40 de mii de aprecieri. Artista s-a fotografiat în costum de baie în Turcia

Inna/ Instagram
Inna/ Instagram

Inna și-a surprins din nou fanii cu o fotografie îndrăzneață pe contul de Instagram. Artista se află în vacanță în Turcia, unde se bucură de vremea însorită și de peisajele impresionante. 

Recent, cântăreața în vârstă de 35 de ani și-a etalat corpul lucrat intens în sala de fitness, într-un costum de baie maro, format dintr-o singură piesă. Aceasta și-a expus picioarele tonifiate în timp ce stătea așezată pe o canapea de exterior, fiind înconjurată de o curte luxoasă. 

Inna și-a lăsat părul brunet desfăcut și a renunțat la machiaj, în timp ce făcea plajă pe terasa casei unde a fost cazată. Aceasta și-a accesorizat ținuta de piscină cu un ceas argintiu, fiind în contrast cu pielea bronzată a sa. 

Citește și: Inna, seducătoare într-un body din latex. Cum a reacționat Deliric atunci când a văzut fotografia artistei

„Salutare din Turcia”, a scris Inna la descrierea fotografiei postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea cântăreței a strâns aproape 40.000 de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii au fost fascinați de frumusețea artistei și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Ești cea mai frumoasă”/ „Doamne, cât ești de perfectă”/ „Arăți foarte bine”/ „Wow, sunt impresionat”. 

Inna, secretul siluetei de invidiat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește vedeta să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

Citește și: INNA, 10 miliarde de vizualizări și stream-uri în întreaga carieră de până acum

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
03 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
04 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
05 inna
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Având în vedere că are o mulțime de proiecte de care trebuie să se ocupe, artista nu are timp să plece mereu în vacanțe, însă are întotdeauna fotografii noi cu care să-și surprindă fanii. 

lavinia pîrva (2)
Lavinia Pîrva, într-un costum de baie super decupat, pe o plajă exotică. Soția lui Ștefan Bănică duce dorul zilelor de vacanță

Lavinia Pîrva a umblat la sertarul cu amintiri și a scos pe Instagram o poză în costum de baie. Deși zilele acestea e prinsă cu treabă în București, soția lui Ștefan Bănică duce dorul vacanțelor exotice.

antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu

Antonia și Alex Velea s-au îndrăgostit de Dubai, așa că de câteva ori pe an ajung în vacanță acolo. Și zilele trecute au făcut asta, alături de cei doi fii ai lor, Dominic și Akim. Pentru că vremea i-a permis, solista "a lucrat" și la bronzul ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”