Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Inna, imagini care i-au uimit pe fani. Artista a postat câteva cadre de la filmările noului videoclip: „Ești cea mai tare”

inna
Inna, Foto: Instagram

Inna este una dintre cele mai active artiste din industria muzicală din țară. Cântăreața în vârstă de 35 de ani uimește cu fiecare apariție a sa, mai ales atunci când le arată fanilor filmări de la videoclipurile sale. 

Recent, iubita lui Deliric a postat pe pagina sa de Instagram un clip în care le-a prezentat celor peste 3 milioane de urmăritori de pe rețeaua de socializare câteva cadre de la filmările unui videoclip. Inna a purtat o ținută impresionantă, având o rochie neagră elegantă, cu un decupaj pe spate și mâneci bufante. Aceasta și-a asortat piesa vestimentară cu o pereche de mănuși lungi din piele, peste care și-a pus câteva accesorii argintii. 

Citește și: Inna, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Cum arată artista cu părul albastru și în costum de baie: „M-am trezit așa”

Coafura cântăreței a atras atenția imediat, fiind realizată într-un stil futurist, lăsându-i la vedere cerceii strălucitori și machiajul natural. De asemenea, cadrul unde au fost filmate momentele a fost piesa de rezistență, căci Inna a fost așezată pe o cutie din lemn și sticlă în mijlocul piscinei de un albastru deschis intens. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Inna, secretul siluetei de invidiat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește vedeta să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

Citește și: Inna, mai senzuală ca niciodată. Artista a dat startul postărilor în costum de baie: „Ești legendară”

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna. 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere
02 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
03 inna
Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”
04 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
05 Tudor Ionescu/ Foto: Instagram
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”

Ruby a dezvăluit recent că a avut de înfruntat unele probleme serioase în urma intervențiilor chirurgicale pe care le-a făcut, în mare parte din cauza neglijării recomandărilor medicale. În plus, vedeta a realizat, în timp, că unele dintre aceste intervenții nu erau chiar necesare, recunoscând că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai apela la ele.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema

Andreea Bălan a avut parte de o peripeție fix ca în adolescență. Artista a povestit pe rețelele de socializare cum a rămas blocată în afara propriei case, într-o noapte când se întorcea de la filmări. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie
Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani