Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT UNU - Cantec Pentru Sanatatea Ierbii

Știri

The group Nebulossa, winner of Benidorm Fest 2024

Eurovision 2024. Cântecul ales de Spania provoacă furia feministelor. Mai multe organizații au cerut retragerea piesei

Căutând să-şi reapropie o insultă sexistă, cântecul pop selectat pentru a reprezenta Spania la următorul concurs Eurovision a stârnit proteste din partea organizaţiilor feministe, ceea ce a determinat guvernul să ia atitudine în favoarea acestui cântec.

Taylor Swift

Taylor Swift ameninţă că va da în judecată un student care i-a urmărit avionul privat: „Este o chestiune de viaţă și de moarte”

Un student care urmăreşte avioanele private ale celebrităţilor spune că avocaţii lui Taylor Swift au ameninţat că îl vor da în judecată pentru că a împărtăşit online informaţiile despre zborul ei, transmite BBC.

EXCLUSIVE: US Singer Pink touches down in Australia for family holiday

Pink, imagini rare alături de familia sa. Cât de mari au crescut copiii artistei

Pink a făcut publice imagini rare cu familia sa, din vacanța lor inedită. Artista se află în Australia împreună cu soțul ei și cei doi copii ai lor. 

Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram

Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie, iar reacția celebrei cântărețe i-a amuzat pe fani. Artista, care împlinește vârsta de 31 de ani vara aceasta, este singura dintre fete care nu s-a măritat și a ținut să-i transmită un mesaj, mai în glumă, mai în serios, surorii sale.

taylor (6)

Taylor Swift dezvăluie titlurile pieselor de pe „The Tortured Poets Department”. Colaborări cu Florence + The Machine și Post Malone

Taylor Swift a dezvăluit titlurile pieselor viitorului ei album. Acesta va include colaborări cu trupa britanică Florence + The Machine şi cu rapperul american Post Malone.

dana-marijuana-tinerete3

Dana Marijuana, dezvăluiri după ce s-a mutat într-un container, în Vama Veche: „Nu mă gândesc să mă întorc la agitația din Capitală”

Dana Coteanu, cunoscută în industria muzicală drept Dana Marijuana, a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că s-a mutat într-un container la mare, în Vama Veche, alături de fiica ei, iar acum aceasta a vorbit despre planurile pe care le are.

Blue Ivy la Premiile Grammy/ Profimedia

Fiica lui Beyonce a atras toate privirile la premiile Grammy. Puștoaica de 12 ani a urcat pe scenă alături de tatăl său, Jay-Z

Fiica lui Beyonce și a rapperului Jay-Z a atras toate privirile la Premiile Grammy. Puștoaica în vârstă de 12 ani a cucerit publicul cu frumusețea sa, fiind copia fidelă a mamei sale. 

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!