Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SMILEY - NE VEDEM NOI

Știri

corina bud2

Corina Bud cucerește cu pozele în costum de baie și la 44 de ani. Imaginile cu artista pe plajă au făcut furori

Corina Bud este una dintre cele mai cunoscute artistei din România și, deși în ultima perioadă nu a mai fost activă în industria muzicală, cântăreața nu a uitat de fanii săi, postând deseori imagini pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent cu tot ce face. 

Kanye West și Bianca Censori

Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă

Bianca Censori a fost în centrul atenției de când s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, în decembrie 2022, la o lună de la divorțul acestuia de Kim Kardashian. În timp ce unii dintre oameni au criticat-o pentru ținutele nonconformiste, alții s-au întrebat cine sunt părinții ei și de ce nu intervin.

Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia

Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor șocante. După ce a făcut valuri cu lansarea cărții sale de memorii, în care a spus tuturor că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată când avea 19 ani și a trebuit să facă întrerupere de sarcină, pentru că era prea tânără și nu putea să aibă grijă de un copil, acum a aruncat o nouă „bombă” care îl vizează direct pe actorul Ben Affleck, actualul soț al artistei Jennifer Lopez.

Miley Cyrus

Miley Cyrus, superbă în revista Vogue, într-o rochie scurtă și decoltată și cu o atitudine de milioane: "E admirabil că ești tu însăți"

Miley Cyrus trece printr-o perioadă grozavă. E împlinită pe plan personal, alături de iubitul ei, Maxx Morando, cu care și locuiește, iar pe plan profesional tocmai a obținut primele două premii Grammy din carieră. Acum, solista de 31 de ani a mai bifat o reușită pe care să o pună în sertarul cu amintiri, aceea de a face parte din ultimul număr al revistei Vogue Marea Britanie sub conducerea lui Edward Enninful.

Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King

Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"

La o lună după ce Cher a cerut ca fiul ei cel mic, Elijah Blue Allman, să fie pus sub o tutelă conservatoare, acesta a reacționat, susținut de soția lui.

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, criticată în mediul online pentru pozele îndrăznețe: „Prea exagerezi acum”. Cum s-a afișat artista

Cristina Ștefania știe cum să-și pună în evidență formele voluptoase, chiar dacă acest lucru este sau nu pe placul fanilor săi. Cântăreața are un corp de invidiat, pe care are grijă să-l lucreze în fiecare zi în sala de fitness, astfel că nu se sfiește să-l arate în ținute provocatoare în mediul online. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* *WEB EMBARGO UNTIL 21:00 HRS UK TIME ON 10/08/23* The American Rapper Kanye West is all smiles looking happy with his reported 'Wife' Bianca Censori as they enjoy cool scrumptious Gelato and take a stroll barefo

Bianca Censori și Kanye West, criticați dur pe rețelele sociale după ultima apariție: „Ar trebui arestați!”

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!