Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SHAWN MENDEZ - SUMMER OF LOVE

Randi – maestru nu doar în fața microfonului, ci și în bucătărie. Regimul cu care se menține în formă și o rețetă specială pentru fani

randi

Printre schimbările pe care le-a făcut artistul Famous Production se numără și aceea că a descoperit și mai multe rețete diferite, având mult mai mult timp să experimenteze, însă cel mai mult îi lipsește să gătească pentru alții. În ceea ce îi privește pe ceilalți, el spune că, pe lângă rețetele pe care le împărtășește, a pregătit și o piesă nouă, specială pentru timpurile pe care le trăim, pe care o va lansa în curând.

„De când stau acasă, cred că prima schimbare în alimentația mea este aceea că, în primul rând, nu mai fac nicio greșeală când vine vorba de modul în care mă hrănesc! Înainte mai scăpam câte un desert cu prietenii acasă, mâncam dus de pofte uneori. Acum mănânc doar cât am nevoie și tot regimul meu se bazează pe: ouă, orez, năut, batoane proteice și pudre proteice, uneori și brânză”, adăugând faptul că, dacă există produse care nu i-au lipsit niciodată din casă și pe care le consideră esențiale, acelea sunt cerealele.

În plus, el se numără printre cei cărora le place să gătească, însă spune că o face cu mai mult drag atunci când îi vin prietenii în vizită.

„Acum mă bazez pe chestii mai simple, care se fac repede... Nu țin atât de mult la gust, cât la aportul proteic pe care îl au produsele consumate”, spune el, iar unul dintre produsele preferate ale acestor zile este soia, „trasă la tigaie cu ceapă, usturoi și orez”.

În topul preferințelor sale culinare, printre preparatele pentru care spune că și prietenii lui l-ar recomanda ca bucătar, se află mâncarea cu gust exotic, asiatic, cu unt de cocos, ghimbir și pește proaspăt.

„Sunt fascinat de condimentele și gusturile din țările asiatice. Înainte mâncam pește și fructe de mare mai mult, însă statul în casă e opusul mersului la vânat de produse exotice prin marketuri!”, adaugă artistul.

La capitolul mentori culinari îi indică fără dubii pe bunica lui și… pofta de a mânca. Ultima l-a și condus repede spre principiul „nevoia te învață”, pe care l-a aplicat de mic, în bucătărie. Deși mâncarea preferată în copilărie era alcătuită din cartofi prăjiți cu ou, de care spune că încă se simte atras, primul preparat pe care a învățat să îl facă a fost… clătita.

„Eram ușor obsedat de dulciuri când eram mic și când mă apucam să fac clătite, sub 40 de bucăți nu concepeam să las tigaia din mână.”

Una dintre rețele cu care speră să își inspire și fanii cu același stil alimentar și de care el se bucură acum este: „Năut fiert, aproximativ 250 de g, pisat după fierbere și amestecat cu fasole roșie, ceapă, condimente asiatice, boia afumată și ou! Toată pasta se modelează în chifteluțe, se lasă la odihnit (o expresie culinară simpatică) și apoi acestea se dau la cuptor, aproximativ 40 de minute. O să obțineți chifteluțe vegetariene foarte gustoase și sănătoase”, spune artistul cărora le urează tuturor poftă bună!

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
02 DSC06512
Randi & Roxen ne-au dus "Dincolo de Marte", la Dimineața Blană
03 dincolo de marte
Randi x Roxen ajung "Dincolo de Marte" cu noul lor single
04 randi
Sickotoy lansează alături de Randi piesa – "Dancin' To Forget"
05 AIR03370 - m
„Prinț și cerșetor” – un îndemn către simplitate, în noua piesă a lui Randi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Randi
Randi e specialistul familiei la frământatul cozonacului: Mi-am îmbunătățit tehnica an de an și e ceva de muncă!

Randi se pregătește de sărbători: este specialistul familei la frământatul cozonacului!

randi cafea 2
#EstiBineAcasa / Randi a învățat de la blănoși cum să-și facă acasă cafea

E clar că toți avem nevoie de un boost de energie în perioada asta. Și de unde, dacă nu putem să ne plimbăm în voie pe afară? De la cafea, normal! :)

Randi
Randi lansează piesa „Suflete în carantină”: M-a inspirat în primul rând separarea umană pe care o trăim | VIDEO

Randi dovedește încă o dată că inspirația, creativitatea și iubirea nu cunosc restricții nici măcar în vreme de pandemie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”