Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ENRIQUE IGLESIAS - FRIA

Randi e specialistul familiei la frământatul cozonacului: Mi-am îmbunătățit tehnica an de an și e ceva de muncă!

Randi

Sărbătorile capătă în acest an o valoare și mai mare și vor aduce și mai multă emoție. Aceea a revederii și a timpului petrecut împreună cu cei dragi, după cum spune Randi care, de Crăciun, va respecta tradiția în familie. Împreună cu fratele său și familia acestuia, ei vor petrece sărbătorile la părinți, unde se vor implica în toate pregătirile.

„Particip, desigur, și ajut la prepararea mai multor feluri, printre care salata de boeuf și cea de vinete. Dar specialitatea mea este frământatul cozonacilor. ? Acolo mi-am îmbunătățit tehnica an de an și e ceva de muncă! Nu recomand celor care nu au condiție fizică bună”, declară artistul amuzat.

Galerie foto

Un alt moment care face parte din tradiția casei este cel al colindelor și al primirii colindătorilor.

„Nu știu cum va fi în acest an, dar noi ne-am pregătit mereu pentru oaspeți. Mai ales că veneau să ne colinde și foști elevi de liceu ai tatălui meu. De fiecare dată, după momentul cântatului, îi invitam înăuntru, la un pahar și o poveste”, adaugă Randi.

Vezi și: RANDI – MAESTRU NU DOAR ÎN FAȚA MICROFONULUI, CI ȘI ÎN BUCĂTĂRIE. REGIMUL CU CARE SE MENȚINE ÎN FORMĂ

De câțiva ani, familia Ropcea a renunțat la bradul natural de Crăciun, care a fost înlocuit cu unul artificial, însă nu și la ceremonia împodobirii lui.

„Până acum cinci ani încă mai foloseam din ornamentele de pe vremea copilăriei noastre, dar între timp au devenit atât de fragile, încât am rămas fără multe dintre globuri, iar stocul a fost refăcut cu unele mai moderne.”

Planurile de Revelion ale artistului Famous Production au rămas încă incerte, mai ales că această perioadă este una dificilă. Insă Randi spune că încă visează la vacanța anulată din 2020 și speră să plece cât mai curând în Bali. Până atunci, el le urează „Sărbători fericite” fanilor săi, multă sănătate și își dorește ca munca lui din acest an să le aducă o bucurie în plus în această lună, a cadourilor.

Top citite
01 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
02 DSC06512
Randi & Roxen ne-au dus "Dincolo de Marte", la Dimineața Blană
03 dincolo de marte
Randi x Roxen ajung "Dincolo de Marte" cu noul lor single
04 randi
Sickotoy lansează alături de Randi piesa – "Dancin' To Forget"
05 AIR03370 - m
„Prinț și cerșetor” – un îndemn către simplitate, în noua piesă a lui Randi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
randi cafea 2
#EstiBineAcasa / Randi a învățat de la blănoși cum să-și facă acasă cafea

E clar că toți avem nevoie de un boost de energie în perioada asta. Și de unde, dacă nu putem să ne plimbăm în voie pe afară? De la cafea, normal! :)

Randi
Randi lansează piesa „Suflete în carantină”: M-a inspirat în primul rând separarea umană pe care o trăim | VIDEO

Randi dovedește încă o dată că inspirația, creativitatea și iubirea nu cunosc restricții nici măcar în vreme de pandemie.

randi
Randi – maestru nu doar în fața microfonului, ci și în bucătărie. Regimul cu care se menține în formă și o rețetă specială pentru fani

Stă acasă, compune muzică, face sport, gătește mai mult. Deși recunoscut pentru un stil de viață activ și pentru pasiunea pentru alimentație echilibrată, Randi spune că această perioadă de restricții l-a învățat să fie și mai disciplinat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală