Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Dua Lipa, seducătoare într-un top foarte decoltat, de ziua ei de naștere. Artista a strâns milioane de aprecieri pe Instagram

Dua Lipa/ Foto: Instagram
Dua Lipa/ Foto: Instagram

Dua Lipa știe cum să-și uimească fanii de pe rețelele de socializare. Artista are o siluetă de invidiat și profită de orice ocazie pentru a-și scoate în evidență atuurile. Recent, cântăreața britanică a postat o fotografie pe contul său de Instagram, marcând cu mândrie faptul că a împlinit vârsta de 27 de ani. 

În cea mai recentă postare, Dua Lipa s-a fotografiat într-o poziție îndrăzneață, etalându-și o ținută impresionantă. Îmbrăcată într-o fustă albă din denim și într-un top argintiu foarte decoltat, artista, care astăzi împlinește vârsta de 27 de ani, i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Cântăreața și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc supradimensionați albi și o geantă elegantă asortată. 

Citește și: Ce face Dua Lipa când nu e pe scenă. Artista, superbă într-un costum de baie negru, ce i-a pus în valoare silueta perfectă

Ținuta, complet albă, purtată de Dua Lipa a fost pe placul celor aproape 86 de milioane de fani, pe care aceasta îi are pe pagina sa de Instagram. Postarea a strâns aproape două milioane de aprecieri și sute de mii de comentarii, unde urmăritorii s-au grăbit să-i ureze acesteia un sincer „La mulți ani”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La mulți ani, Dua”/ „La mulți ani fericiți, zeiță superbă”/ „Își doresc toată iubirea și fericirea din lume”/ „Ești uimitoare! La mulți ani fericiți”, sunt doar câteva din comentariile pe care Dua Lipa le-a primit la ultima sa postare. 

Dua Lipa a fost la un pas să renunțe la muzică

Dua Lipa este cunoscută pentru piese precum „One Kiss” ori „New Rules”, care au cucerit topurile muzicale din toate colțurile lumii. Chiar dacă piesele ei au răsunat peste tot în ultimii șapte ani, artista a dezvăluit că a fost la un pas de a renunța la cariera muzicală din cauza abuzului de pe rețelele sociale.

În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că a suferit foarte mult din cauza trollilor de pe rețelele sociale încât a fost la un pas de a renunța la muzică.

Citește și: Dua Lipa a fost dată în judecată de o trupă reggae. Artista e acuzată că ar fi copiat piesa ”Levitating”

„Au fost momente în care m-am îndoit de mine, deși a fost nedrept, întrucât mulți dintre cei care trimiteau acele mesaje dure, negative, n-au participat la niciun spectacol. Rețelele sociale sunt oarecum conduse de acest comportament toxic, în care oamenii râd de ceilalți. Acum, însă, dacă spune cineva ceva, nici măcar nu mă mai deranjează.”, a mărturisit ea, potrivit Daily Star. 

De asemenea, artista a dezvăluit că a fost atât de afectată de comentariile primite pe rețelele sociale încât a apelat la colegul ei, Russell Brand pentru un sfat: „Eram interesată să încep terapia, iar el a venit cu o recomandare. Treceam printr-o perioadă dificilă.”, a mai adăugat artista.

Galerie foto

Top citite
01 Mira/ Foto: Facebook
Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”
02 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
03 Camila Cabello/ Profimedia
Camila Cabello, în centrul atenției la ziua de naștere a Dojei Cat. Artista a apărut într-o rochie transparentă, cu un decolteu generos
04 Alexandra Stan/ Foto: Facebook
Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”
05 Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia
Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dua Lipa
Dua Lipa, în rochie de piele decupată până la șolduri pe ambele părți, combinată cu dresuri plasă. A mizat pe îndrăzneală

Cher a intrat în Rock & Roll Hall of Fame 2024, iar acolo, pentru a o onora, au fost două dintre cele mai în vogă staruri ale momentului: Zendaya și Dua Lipa. Aceasta din urmă a și susținut un moment pe scenă alături de Cher. Tânără, frumoasă și populară, Dua Lipa e pe "cai mari" în ultimii ani. 

Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Christina Aguilera a fost la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imita pe legendara Marilyn Monroe, într-un clip care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Într-un videoclip postat marți pe Instagram, cântăreața în vârstă de 43 de ani și-a expus accidental bustul în timp ce purta o rochie argintie fără bretele, într-o reinterpretare glamour a faimoasei actrițe.

Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Anna Lesko, la cei 45 de ani ai săi, continuă să uimească fanii cu aparițiile sale îndrăznețe și silueta de invidiat. Artista originară din Republica Moldova a postat recent pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care apare purtând o rochie spectaculoasă, care i-a pus în valoare formele perfecte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit