Bucuresti | 102,8FM JO - LA TINE MA INTORC (NEW PW)

Denisa Tănase a făcut milioane de euro cu afacerea ei, dar a avut și probleme. Ce a pățit când a vrut să-și deschidă butic în Paris

Denisa Tănase
Denisa Tănase a devenit cunoscută în trupa Bambi alături de sora ei, Raluca. / Foto: Facebook

În urmă cu câțiva ani, Denisa Tănase a renunțat la muzică pentru a pătrunde în forță în lumea afacerilor. Devenită cunoscută alături de sora ei, Raluca, în trupa Bambi, pe când erau copile, aceasta este acum o adevărată femeie de afaceri.

Denisa a dat lovitura cu business-ul ei cu parfumuri. A deschis peste 40 de buticuri în mai multe colțuri ale lumii și a ajuns să adune milioane de euro. Deși cele mai multe reacții sunt pozitive, aceasta a povestit un moment neplăcut cu care s-a confruntat în Paris, atunci când căuta un loc unde să-și deschidă un magazin.

Citește și: Fetele de la Bambi au renunțat de tot la muzică pentru afaceri. Raluca e cel mai mare ajutor al surorii ei: “A început să-mi placă”

De aproape patru ani a pornit fosta cântăreață în lumea afacerilor cu miresme, pentru care muncește neîncetat. Aceasta s-a mutat alături de soțul ei, Mircea, în Dubai, de acolo de unde conduce business-ul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am simțit că sunt extrem de mică și că știu extrem de puține pentru o industrie atât de mare, în care practic concurezi cu branduri internaționale uriașe. Însă asta nu a însemnat că nu am fost dispusă să învăț. (...) Să știi că dorințele mele nu se exprimă atât de mult în bani, ci în performanțe. Îmi doresc să ducem brandul și povestea în cât mai multe țări din lumea asta și prin asta să se audă despre România într-un mod pozitiv. Deja ne bucurăm de astfel de experiențe, în care cliente din Spania ne spun că au căutat informații despre noi pe internet și că au aflat că suntem o firmă românească, ce aparține unei românce", a declarat Denisa despre povestea ei cu antreprenoriatul, pentru viva.ro.

În același interviu, Denisa a făcut publică și o experiență care i-a lăsat un gust amar, în care a simțit că a fost marginalizată pentru că vine din România: "Am avut parte și de obstacole. Ni s-a întâmplat să ni se refuze un contract de chirie pentru un spațiu în Paris, pentru că suntem români".

Citește și: Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani, nemulțumită de cum îi gestiona tatăl câștigurile: "Banii se cheltuiseră, nu mai era nimic"

Galerie foto

Foto: Instagram, Facebook

Top citite
01 mihai traistariu
Mihai Trăistariu, adevărul despre banii pe care-i câștigă din afaceri: „Mă bucur că m-am reorientat”
02 dorian popa
Dorian Popa, despre ce l-a motivat să-și facă un cartier de vile: "Am vrut să-mi aleg singur vecinii"
03 denisa tănase
Cum a devenit Denisa Tănase milionară în euro în trei ani. Familia nu a privit cu ochi buni momentul în care a renunțat la muzică
04 mihaela cernea
Mihaela Cernea e pe cai mari după divorț. Și-a deschis o afacere acum câteva luni și deja se extinde: "Sunt mândră"
05 Dorian Popa
Dorian Popa, mândru de cartierul de case pe care l-a construit. Cât costă o locuință gata mobilată: "Am vândut deja câteva"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
denisa si raluca tanase
Fetele de la Bambi au renunțat de tot la muzică pentru afaceri. Raluca e cel mai mare ajutor al surorii ei: "A început să-mi placă"

De câțiva ani, Denisa și Raluca Tănase, cunoscute ca fetele de la Bambi, au lăsat muzica pentru a urma calea antreprenoriatului. Prima care a decis să pornească în această lume a fost Denisa, care și-a deschis o afacere cu parfumuri, care se bucură de mare succes atât în țară, cât și peste hotare. Încetul cu încetul, și sora ei a urmat-o.

Carla's Dreams
Solistul Carla's Dreams a vorbit despre una dintre afacerile sale: "Eu nu lucrez pentru bani. Vreau ca banii să lucreze pentru mine"

Discreția e cuvântul care-l definește cel mai bine pe liderul grupului Carla's Dreams, pe care fanii îl știu sub numele de Sergiu. Mereu cu fața machiată în public, acesta păstrează și un aer misterios în tot ceea ce face sau declară. Nu vrea să se afișeze excesiv, așa că rare sunt ocaziile în care spune ceva despre viața lui de dincolo de muzică.

dorian
Dorian Popa a dat lovitura în afaceri! Cât costă o casă la cheie în complexul lui rezidențial din Ilfov

În ultimul timp, Dorian Popa a lăsat-o mai moale cu muzica și s-a apucat serios de afaceri. Pe lângă faptul că scoate bani frumoși din activitatea lui pe YouTube și Instagram, solistul demonstrează și fler în business. Acesta s-a apucat de construit un adevărat complex rezidențial de case, iar prețul pentru o locuință nu este deloc unul mic.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil