Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Mihai Trăistariu, adevărul despre banii pe care-i câștigă din afaceri: „Mă bucur că m-am reorientat”

mihai traistariu
Mihai Trăistariu face bani din închirierea unor locuințe pe litoral. / Foto: Facebook

Mihai Trăistariu, artistul în vârstă de 43 de ani, are mai multe surse de venit, iar acum a vorbit despre cum reușește să facă bani din închirierea apartamentelor pe care le deține la Constanța, dar și din academia de muzică.

Mihai Trăistariu a cunoscut celebritatea ca artist, însă acesta a știut întotdeauna că are nevoie și de alte surse de venit, motiv pentru care și-a investit câștigurile din muzică în imobiliare. În plus, acesta și-a deschis și o academie de muzică.

Citește și: Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru un concert de 45 de minute. Are același tarif de 16 ani, de când a participat la Eurovision

„Am avut matematica în sânge, am intrat cu 10 la liceu, am terminat cu 10 la Bac. Sor-mea e profesoară de mate, dar trăiește dintr-un salariu de mizerie. Mă bucur că m-am reorientat și am trecut pe muzică”, a povestit artistul în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, potrivit Libertatea.ro

În ceea ce privește academia de muzică pe care și-a deschis-o la Constanța, acesta a fost franc, dezvăluind că reușește să câștige și de aici bani frumoși.

„Banii i-am făcut din muzică, am niște afaceri în prezent, școală de muzică și apartamente în Constanța. Sursele mele de venit sunt academia, apartamentele și concertele. Mai am rate puține de plătit, pentru clădirea școlii, una cu 15 săli. Academia produce acum 5.000-7.000 de euro/lună, partea mea, e deschisă din 2014”, a relatat Trăistariu.

Citește și: Mihai Trăistariu a recunoscut câți bani a câștigat cu piesa „Tornero”, cântată la Eurovison în 2006: „Nu poți trăi doar din ei”

Galerie foto

Acesta a vorbit deschis și despre câte evenimente are pe an: „În 2019 am avut 159 de concerte, în 2022 – în jur de 60 de evenimente, plus alte cântări. Strâng bani ca să-mi fac o casă pe pământ, mă obsedează să mă mut de la apartament. Și mi-aș mai face o pensiune, după care gata! M-aș muta la căldură multă, în Dubai, la Tenerife”.

Care este cel mai mare vis al lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu recunoaște că este pasionat de ultimele descoperiri științifice și mai ales de explorarea spațiului cosmic. Artistul a fost foarte marcat de moartea părinților săi care s-au stins din viață, răpuși de cancer, așa că ar vrea să înființeze un centru de cercetare.

Citește și: Mihai Trăistariu a dat lovitura cu închirierea apartamentelor de la mare. Profitul îl ajută să plătească jumătate din datoria la bancă

„Visul meu e să-mi fac un centru de cercetare, să cuprindă existența extratereștrilor, cum să vindecăm bolile incurabile, căci ambii mei părinți au murit de cancer, cum să devenim nemuritori. Deci hai cu clonarea, cu criogenarea! Chinezii au inventat o pelerină care te face invizibil 70%, îmi plac chestiile astea un pic ciudate care fac parte din fizică”, a mai spus cântărețul, pentru publicația menționată mai sus.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
03 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
04 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
05 Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
mihai traistariu
Mihai Trăistariu, revoltat de faptul că România nu va participa la Eurovision 2024: „Anul trecut au risipit 400.000 de euro!”

România nu va participa la Eurovision anul acesta, iar această decizie l-a înfuriat pe Mihai Trăistariu, care susține că își pregătise o piesă pentru acest concurs muzical.

selly
Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani

George Michael
Numele lui George Michael continuă să facă bani și la 7 ani de la moartea starului. Suma impresionantă adunată în 2023 de compania lui

Deși George Michael a murit în decembrie 2016, numele artistului continuă să producă bani. În 2023, suma a fost una impresionantă, nu mai puțin de 55.000 de lire sterline pe zi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 „Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Un satelit românesc construit de studenți români va vâna hoții de pădure! Legătura cu Marius Moga
Un satelit românesc construit de studenți români va vâna hoții de pădure! Legătura cu Marius Moga