Bucuresti | 102,8FM TRAVIE MCCOY - BILLIONAIRE

Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

denisa tanase
Denisa Tănase / Foto: Facebook

După ce și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în muzică, Denisa Tănase a schimbat macazul și, în 2018, a intrat în afaceri. A ales un domeniu superb, cel al parfumurilor, iar mișcarea s-a dovedit inspirată, căci fosta membră a trupei Bambi a devenit milionară în euro.

Avea 12 ani când, alături de sora ei, Raluca, forma trupa Bambi, iar piese de succes, printre care "Doi ochi căprui", sunt cunoscute și astăzi. A avut curajul să-și schimbe meseria, în ciuda reticenței familiei sale. 

Citește și: Cum a devenit Denisa Tănase milionară în euro în trei ani. Familia nu a privit cu ochi buni momentul în care a renunțat la muzică

,,La 30 de ani, după o viață de muzică, mi-am dat seama că nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă și un brand. Astăzi sunt antreprenor. Am în continuare background-ul de artist. Sunt într-o luptă continuă între a fi artist și antreprenor, pentru că inclusiv în ceea ce fac astăzi, partea artistică își pune amprenta. Este vorba despre strategiile de marketing, creație, lansare de produse, campanii, iar artistul din mine se simte foarte bine în tot tabloul acesta. Așa că, eu cred că în toți anii de Bambi, care au fost frumoși, dar grei, de fapt, cumva mi-am plătit, în avans, beneficiile pe care le aveam ca să pot să îmi încep afacerea", a declarat Denisa Tănase, în cadrul unui interviu-provocare pe Instagram.

Acum, invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", antreprenoarea a dat câteva detalii despre începuturile ei în afaceri. Într-o perioadă în care nu-i mergea bine nici profesional, nici financiar, Denisa a împrumutat 500 de euro de la fratele actualului ei soț pentru a-și pune ideea în aplicare.

"N-am început afacerea pe banii soțului. Cei 500 de euro au fost împrumutați de la fratele lui Mircea", a spus ea în emisiunea de la Kanal D.

La început, Denisa a fost și vânzătoare, căci nu avea niciun angajat. "Opt luni am funcționat și am făcut singură absolut totul. După opt luni am angajat un om, care, într-adevăr, a mai suplinit din ceea ce făceam, dar, în continuare, trebuia să fac foarte multe lucruri, inclusiv stăteam la vânzare în insula din mall", a povestit ea într-un podcast al Ilincăi Vandici.

Astăzi, Denisa Tănase are 60 de magazine în toată lumea și a intrat și în afaceri imobiliare cu soțul ei, în Dubai, acolo unde cei doi s-au și mutat. 

Citește și: Solistul Carla’s Dreams a vorbit despre una dintre afacerile sale: “Eu nu lucrez pentru bani. Vreau ca banii să lucreze pentru mine”

Galerie foto

Top citite
01 "I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020
02 Justin Bieber
Justin Bieber, onorariu fabulos pentru a cânta la petrecerea unor miliardari din India. A luat mai mulți bani decât Rihanna
03 Michael Jackson
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă ordine în finanțe
04 dana-marijuana-tinerete3
Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie pe caz de boală, dar face eforturi să-și crească veniturile. Din ce câștigă bani în plus
05 theo rose
Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Speak/ Foto: Instagram
Speak, adevărul despre momentul când și-a început cariera: „Trăiam cu 10 lei pe zi, dar eram mai fericit atunci”

Speak a dezvăluit cu umor și sinceritate detalii despre începuturile sale în lumea muzicală, rememorând vremurile dificile când împărțea pufuleții cu prietenul său, Alex Velea, și trăiau cu doar 10 lei pe zi. Artistul a vorbit despre perioada în care banii erau puțini, dar fericirea era mare.

Britney Spears/  Profimedia
Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a câștigat anul trecut nu mai puțin de 40 de milioane de dolari. Informația a ieșit la iveală la scurt timp de când s-a vehiculat că aceasta ar fi în pericol de a ajunge în impas din cauza banilor.

Selly/ Foto: Instagram
Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, nu este doar un vlogger popular, ci și un antreprenor de succes. La doar 23 de ani, el gestionează o companie media și investește în diverse proiecte, inclusiv în imobiliare și evenimente culturale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere