Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Delia a stârnit un nou val de critici în mediul online. Fanii sunt deranjați de apariția solistei: „Nu pot să accept această schimbare”

delia
Delia / Foto: Facebook

Delia este una dintre cele mai faimoase artiste din România, având milioane de fani care o ascultă și o apreciază pentru talentul său. Cu toate acestea, în ultima perioadă, artista a fost criticată intens pentru modul în care se îmbracă.

În cea mai recentă postare de pe contul său de Instagram, Delia, în vârstă de 41 de ani, a atras atenția fanilor săi printr-o nouă ținută îndrăzneață. Ea a îmbrăcat o pereche de pantaloni din piele cu multe curele și un corset din același material, completându-și look-ul cu un top scurt și un machiaj spectaculos, care îi accentua trăsăturile. Acest stil vestimentar a stârnit oarecare controverse în rândul admiratorilor ei.

Postarea artistei a adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii, unii dintre fani complimentând-o pentru frumusețea și stilul său, în timp ce câțiva dintre urmăritori au criticat-o pentru modul în care se îmbracă. Cu toate acestea, Delia continuă să rămână o influență puternică în lumea muzicii și a modei și nu se lasă afectată de comentariile răutăcioase ale oamenilor din mediul online.

Citește și: Cum arată tânăra care seamănă izbitor cu Delia și a făcut-o și pe artistă să se uite de două ori la pozele cu ea: "Am zis că-s eu"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu o să accept niciodată această schimbare”/ „Ești ciudată”/ „Poți mai mult de atât?”/ „Nici nu pot să mă uit”, sunt doar câteva din criticile pe care Delia le-a primit la ultima sa postare. Pe lângă aceste comentarii răutăcioase, artista a primit și complimente dulci de la cei care o susțin și o apreciază: „Wow, ești superbă”/ „Nu asculta gurile rele, ești cea mai tare”/ „Minunată”. 

Ce intervenții estetice are Delia

Deschisă cu fanii ei, Delia abordează o mulțime de subiecte mai mult sau mai puțin controversate. Deseori face stories pe Instagram sau postează pe TikTok filmulețe mai lungi pentru a le răspunde admiratorilor la diverse curiozități, iar serile trecute a abordat subiectul intervențiilor estetice.

Citește și: Delia a renunțat la o vacanță în care trebuia să meargă cu soțul ei. Care este motivul: „Mi s-a acrit, nu mai vreau”

La 41 de ani, cântăreața arată impecabil. Faptul că este într-o continuă mișcare și că adoră să facă sport în aer liber sau să meargă pe munte o ajută să se mențină în formă. Aceasta a discutat și despre intervențiile la nivelul feței. Nu este împotriva lor, spunând că și-a mărit buzele cu acid hialuronic. De asemenea, o încântă și ideea botoxului ca alternativă în locul unei creme scumpe.

„Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Este sfânt, previne așezarea ridurilor în profunzime, dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a povestit Delia pe contul ei personal de TikTok.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Galerie foto

Top citite
01 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
02 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
03 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
04 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
05 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni

Ana Baniciu se pregătește să devină mamă și se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista în vârstă de 31 de ani va aduce pe lume un băiețel peste numai 10 săptămâni. Până în prezent, Ana și soțul ei, Eduard, nu au dezvăluit numele bebelușului, iar acum au spus care este, de fapt, motivul acestei decizii. 

Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că el și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că acesta nu este primul divorț al celebrului artist. La vârsta de doar 20 de ani, CRBL s-a căsătorit cu Andreea, o tânără din orașul său natal, Pitești. 

rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”

Ruby și-a cucerit fanii cu noi imagini publicate pe contul de Instagram. Artista în vârstă de 35 de ani și-a luat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a dansat lasciv în piscină, etalându-și formele voluptoase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”