Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ZERB - MWAKI

Delia a renunțat la o vacanță în care trebuia să meargă cu soțul ei. Care este motivul: „Mi s-a acrit, nu mai vreau”

delia-instagram-breathe

Delia este cunocută pentru faptul că iubește să călătorească, indiferent dacă alege să o facă pe insule exotice sau în munții din țara noastră. Artista își dorește să vadă cât mai multe locuri din lumea aceasta, iar soțul ei, Răzvan Munteanu este cel bun partener de călătorii. 

Cu toate acestea, recent, cântăreața în vârstă de 41 de ani și-a surprins fanii după ce a anunțat că a refuzat să mai meargă în vacanța din Barcelona, deși ea și soțul ei aveau deja bagajele făcute. Mai mult, artista le-a cerut internauților să îi ofere variante de trasee din România, dar fără zăpadă.

Citește și: Ce intervenții estetice are Delia. Ar vrea să modifice ceva la nivelul feței, dar îi e teamă: "Mi-ar plăcea, dar nu am curaj”

„Ieri făcusem bagajul să plecăm în Barcelona, pe Coasta Brava, să facem niște trasee, m-am răzgândit în ultimul moment, nu știu de ce. Am mers pe vibe, nu știu pe ce și am zis că n-am chef de trambalare, de zbor, de stat la aeroport, dus, ajungeam seara, pierdeam ziua frumoasă, era frumos afară. Oameni nebuni, cu bagajele la ușă. Plecăm, nu mai plecăm. Acum parcă nu că regret, dar parcă aș pleca undeva, adică am chef, de fapt, să fiu foarte activă afară. Am chef să stau afară, să merg mulți kilometri”, a spus Delia în mediul online.

Artista își dorește în continuare să meargă într-o vacanță, dar într-un loc unde nu există zăpadă. Astfel, Delia le-a cerut ajutorul internauților pentru a-i oferi câteva idei.

„Despre asta vorbesc, că am chef de un «hike» (n.r. plimbare pe jos), de exemplu acum în weekend, am chef de un «hike» pe munte, dar nu aș vrea porțiunile ale cu zăpadă și fleșcăite și «tărcășite», nu că mi s-a acrit, nu mai vreau. Niște trasee dacă știe cineva, care sunt mai pe jos, așa, dar nu prea jos, că vreau să și urc. Adică cât să simți că faci un «hike», dar nu te fleșcăi în zăpada aia nesuferită, zici că de un an e zăpada într-una, nu mai pot cu zăpada, mi s-a luat.Dacă știe cineva care sunt traseele bune de «hike» în Bușteni sau Făgăraș, sunt rugați să îmi scrie la adresa redacției”, a mai spus Delia în mediul online.

Citește și: Delia, dans lasciv într-o rochie mini pe marginea unei piscine. Artista a primit zeci de complimente: „Ce bine arăți”

Nu de puține ori Delia a declarat că vacanțele sunt o prioritate pentru ea. Cântăreața este extrem de ocupată cu concertele și cu proiectele de televiziune, astfel că excursiile sunt cele care o fac să trăiască cu adevărat. 

„Încerc să prioritizez să plec în vacanțe de fiecare dată când am zile libere, să urc pe munte, să petrec timp cu familia, cu prietenii. Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține, ne sfătuim în orice, suntem o echipă!”, declara artista anul trecut pentru Playtech.

Galerie foto

Top citite
01 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
02 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
03 ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni
04 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
05 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă și credea că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artista nu a avut noroc în dragoste și a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la eveniment. Nu s-a lăsat descurajată, iar acum iubește și e iubită și nu s-a ferit să facă declarații despre noul său partener, milionarul Darcy Troch. 

lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”

Lora a decis să amâne construcția casei mult dorite pentru moment și s-a mutat împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, într-o vilă superbă din zona de Nord a Capitalei. Cu toate că inițial a planificat să-și ridice propria locuință, acum, artista în vârstă de 41 de ani a preferat să experimenteze mai întâi viața într-o casă existentă înainte de a trece la construcția unei noi proprietăți.

theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

Theo Rose și Anghel Damian au parcurs un drum lung împreună și continuă să se descopere unul pe celălalt în fiecare zi. Cu toate acestea, recunosc că și ei se confruntă uneori cu momente de tensiune. În acele momente, artista susține că pot exista confruntări verbale, în special pentru că Anghel Damian abordează conflictele cu o anumită grație.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral
Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

FILM NOW Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale
Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale

Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”
Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”

Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
DIGI SPORT Un milionar român a divorțat și tocmai s-a afișat în premieră cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Un milionar român a divorțat și tocmai s-a afișat în premieră cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
DIGI FM Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”
Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”