Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER CONNECT-R - LASA-MA SA TE

Dana Marijuana, despre viața în container, la mare: "Nici nu încape discuție să revin în București. Mă bucur de decizie"

dana marijuana
Dana Coteana aka Dana Marijuana / Foto: Facebook

Dana Coteanu, cunoscută în peisajul muzical autohton drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală acum câteva luni. Și-a luat fiica cea mică și s-a mutat alături de ea la mare, în Vama Veche. Cele două trăiesc într-un container, fetița merge la școala și, deși nu e la fel de ușor ca locuitul în confortul unei case sau al unui apartament, Dana spune că nu au de gând să se mute înapoi în Capitală.

"Sunt tot la mare și mă bucur de decizia pe care am luat-o. Chiar dacă încep să scadă temperaturile acum, e frumos. Avem de toate aici, suntem aproape de natură. Mâncăm alimente cât mai naturale. E așa frumos și liniștit, nici nu pot exprima în cuvinte. Nu a fost doar o decizie de moment, pe care am luat-o brusc. A fost ceea ce mi-am dorit și mă bucur că am făcut acest pas. E o comunitate drăguță aici, ne ajutăm reciproc, oamenii sunt săritori. Am fost plăcut surprinsă să văd că am nimerit într-un loc cu oameni tare drăguți. Am luat fructe direct din copaci, proaspete, luăm lapte de capră natural. E o diferență uriașă între viața de la București și viața de aici. Nici nu vreau să compar, pentru că nu prea se poate compara. Până și energia e diferită aici, e un vibe bun. Ne simțim foarte bine, aproape de natură. Fiica mea e foarte fericită, se simte foarte bine. Se înțelege bine și cu colegii și cu profesorii. Am mutat-o aici cu școala și s-a adaptat foarte bine. E o școală nou făcută, iar profesorii sunt buni", a declarat Dana Marijuana pentru Fanatik.

dana marijuana (2)

Dana Marijuana și fiica ei / Foto: Facebook

Citește și: Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: “Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă”

Despre o eventuală întoarcere în București, solista a spus că nici nu se gândește la asta. "Nici nu încape discuție să revin în București. Eu mai vin acolo doar pentru prieteni și cam atât. Merg lunar, stau câteva zile și vin înapoi. Sau dacă mai am câte un concert, merg să cânt și apoi mă întorc aici. Am plecat și din cauza costurilor mari care sunt în București, nu îmi mai permit, totul este prea scump acolo. Aici este liniște și frumos, mă simt foarte bine. Chiar și atunci când plouă și stăm înăuntru, se aude ploaia, e superb. Până și când bate vântul și ai impresia că te ia pe sus e frumos", a adăugat artista hip-hop.

Dana Marijuana face nuntă în 2024

dana marijuana

Dana Marijuana și iubitul ei / Foto: Facebook

Deși iubitul cântăreței nu s-a mutat cu ea la mare, Dana spune că planurile de nuntă sunt în derulare și că marele eveniment va avea loc la anul. Mai mult, s-a gândit și la rochia de mireasă pe care vrea să o îmbrace. Nu-și dorește o ținută clasică, ci vrea să fie o mireasă în verde.

"Noi vrem să facem mai mult o petrecere, între prieteni, pe distracție. Sperăm să reușim să facem asta anul viitor. Până atunci, mă focusez pe concerte și mă bucur când mă mai cheamă lumea să cânt. Și mă bucur de viața pe care o duc aici, departe de agitația din București. E ca o gură de aer proaspăt pentru mine și fiica mea. E cea mai bună decizie pe care am luat-o, din toate punctele de vedere și sunt fericită cu adevărat", a încheiat cântăreața.

Citește și: Victor Cornea s-a mutat în casa Andreei Bălan, după câteva luni de relație. Cât valorează vila pe care solista a construit-o cu Keo

Galerie foto

 

 

 

Top citite
01 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
02 dana marijuana si erika isac
Dana Marijuana, tranșantă cu privire la Erika Isac: "Nu e un exemplu bun pentru societate"
03 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
04 dana-marijuana-tinerete3
Dana Marijuana, dezvăluiri după ce s-a mutat într-un container, în Vama Veche: „Nu mă gândesc să mă întorc la agitația din Capitală”
05 dana marijuana
Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: "Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
"Elvis" Red Carpet - The 75th Annual Cannes Film Festival, Cannes, France - 25 May 2022
Shakira, apel neașteptat după ce s-a mutat în SUA: „Vă rog să nu-i mai urmăriți!”Artista vrea ca băieții ei să se simtă în siguranță

Shakira s-a mutat în Miami, Statele Unite ale Americii, alături de cei doi copii ai ei, Milan și Sasha, iar acest lucru a reprezentat începerea unui nou capitol pentru ei. Din acest motiv, artista a făcut un apel către mass-media.

shakira si baietii ei
Shakira, în căutarea fericirii. A lăsat Barcelona pentru o viață nouă în Miami: "Mulțumesc celor care mi-au uscat lacrimile"

Iată că la aproape un an de la despărțirea de Pique, Shakira a pus în mișcare planul de a părăsi Barcelona, locul în care și-a crescut cei doi fii până acum. Artista columbiană le-a mărturisit fanilor că a plecat din fermecătorul oraș spaniol și a lăsat în urmă amintirile cu fostul partener. Aceasta a ales Miami ca nou loc în care să se stabilească, unul în care are prieteni și mai mulți membri ai familiei.

shakira
Shakira se va muta în SUA alături de copiii ei și ai lui Gerard Pique. Motivul pentru care a amânat plecarea până acum

Shakira a câștigat o luptă în fața fostul ei partener, Gerard Pique. Mai exact, după luni de zile de negocieri, dorința ei de a se muta în Statele Unite ale Americii alături de copii este la un pas de a deveni realitate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani:
Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună
Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”