Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

Victor Cornea s-a mutat în casa Andreei Bălan, după câteva luni de relație. Cât valorează vila pe care solista a construit-o cu Keo

andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea / Foto: Facebook

Andreea Bălan radiază de când în viața ei a apărut Victor Cornea. Deși tenismenul e mai mic cu 9 ani decât ea, a găsit în el maturitatea de care avea nevoie și pe care o căuta. Lucrurile par că evoluează în ritm accelerat în cuplul lor, iar recent, deși formează o pereche de doar câteva luni, s-au și mutat împreună.

Victor Cornea s-a mutat în vila din Pipera a solistei, acolo unde stau și cele două fetițe ale Andreei, dar și mama ei, care s-a mutat din Ploiești pentru a fi cel mai mare ajutor în creșterea nepoatelor.

Recent, s-a aflat și că tenismenul, care a împlinit recent 30 de ani, este tatăl unui băiețel de 10 ani, lucru pe care cântăreața l-a știut de la început. Mai mult, fiul lui Victor le-a cunoscut și pe fiicele Andreei și a fost chiar la petrecerea de ziua de naștere a uneia dintre ele.

Citește și: Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe iubitul tenismen de care e îndrăgostită lulea. “Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram”

Galerie foto

Cât costă casa de 340 metri pătrați a Andreei Bălan

După modelul unor tiktokeri străini, Andreea Bălan s-a lăsat "intervievată" în legătură cu locul în care trăiește, casa la care a muncit mult și în care a investit o mulțime de bani. 

Întrebată cât costă casa în care stă, vedeta a spus: "Ținând cont că e zona foarte bună, Pipera, casa foarte mare, cred că ar valora în jur de 850.000 de euro. Are 340 mp pe un teren de 500 mp, multe, multe camere, două-trei locuri de parcare. Inițial a fost construită ca duplex, dar acum este doar o casă mare".

@andreeabalan

Turul casei (p1) 🤭🎼✨

♬ original sound - Andreea Balan

Citește și: Iubitul Andreei Bălan e tatăl unui băiețel de 10 ani. “Am o relație foarte bună cu copilul meu. Nici vorbă de a-mi uita îndatoririle”

Andreea locuiește de mulți ani în această vilă, construită pe vremea când se iubea cu Keo. După despărțire, blonda a cumpărat partea lui. 

„Casa în care locuiesc are 340 mp, șapte camere, întreținerea costă foarte mult, dar îmi place. Keo, când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele! Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el. E făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata, care nu e făcută după sufletul meu?!”, spunea Andreea, acum câteva luni, în podcastul lui Jorge. Andreea și Keo s-au despărțit în 2014, după aproape nouă ani de relație.

 

Top citite
01 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
02 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
03 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
04 andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"
05 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"