Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Dana Marijuana, tranșantă cu privire la Erika Isac: "Nu e un exemplu bun pentru societate"

dana marijuana si erika isac
Dana Marijuana și Erika Isac / Foto: Facebook

Erika Isac este una dintre cele mai în vogă tinere cântărețe ale momentului. A dat lovitura cu piesa "Macarena", intens discutată online, dar și în viața de zi cu zi, apoi a continuat cu melodia "Femei în Parlament". Mulți și-au spus părerea despre stilul ei direct, fără perdea, pe care unii l-au apreciat, dar alții s-au arătat indignați de limbajul folosit. Dana Marijuana, una dintre primele femei din rap-ul românesc, nu s-a arătat prea încântată de exemplul pe care-l dă Erika.

”Nu știu ce să spun despre ea și despre piesă, m-am interesat un pic. Mie una îmi ajung în minte oamenii inteligenți, artiștii adevărați și mă rog la bunul Dumnezeu să fiu pe calea cea bună. Din moment ce ea se prezintă așa, scandalos, în videoclip, din punctul meu de vedere nu este un exemplu bun pentru societate”, a declarat Dana Marijuana pentru Playtech Știri.

Citește și: Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”

Citește și: Erika Isac, interpreta piesei „Macarena”, dezvăluiri despre ocupațiile părinților ei: „Nu au nicio treabă cu partea de media!”

Galerie foto

Dana Marijuana stă de un an în Vama Veche. Trăiește dintr-o pensie de boală

În urmă cu un an, Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, a decis să se mute din Capitală. A ales Vama Veche și spune că nu regretă hotărârea luată, mai ales că poate trăi cu bani mai puțini. Alături o are și pe fiica ei cea mică. 

Din muzică nu prea mai câștigă nimic, așa că se bazează pe un venit foarte mic, de 2.200 de lei, o pensie pe caz de boală. 

”E foarte bine la mare. Și acum poți face plajă, dacă nu e vânt, nu îmi pare rău că m-am mutat la Vama Veche. Eu primesc bani, pensie, aveam 1.700 de lei, mi-au mărit gradat, ni s-a dat și un cupon valoric, pentru luna viitoare. Se mai mărește pensia cu câțiva lei, mai mult simbolic, dar sunt buni și aceia. În prezent primesc în jur de 2.200 de lei lunar”, a mai declarat artista, care lunar este programată la consult psihologic, pentru problemele delicate de sănătate de care suferă.

Citește și: Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: “Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă”

Galerie foto

Top citite
01 dana marijuana
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 Erika Isac/ Foto: Instagram
Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”
04 Erika Isac  / Facebook
Erika Isac, interpreta piesei „Macarena”, dezvăluiri despre ocupațiile părinților ei: „Nu au nicio treabă cu partea de media!”
05 dana-marijuana-tinerete3
Dana Marijuana, dezvăluiri după ce s-a mutat într-un container, în Vama Veche: „Nu mă gândesc să mă întorc la agitația din Capitală”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
live venger si miruna
Erika Isac: "Iorga e genul de persoană care sau te place, sau..."

„Am avut și eu afinitățile mele, bineînțeles, dar nu am o părere neapărat nasoală despre oricine din Buzz House.

dana marijuana
Dana Marijuana, despre viața în container, la mare: "Nici nu încape discuție să revin în București. Mă bucur de decizie"

Dana Coteanu, cunoscută în peisajul muzical autohton drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală acum câteva luni. Și-a luat fiica cea mică și s-a mutat alături de ea la mare, în Vama Veche. Cele două trăiesc într-un container, fetița merge la școala și, deși nu e la fel de ușor ca locuitul în confortul unei case sau al unui apartament, Dana spune că nu au de gând să se mute înapoi în Capitală.

dana marijuana
Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: "Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă"

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, s-a mutat de câteva luni la Vama Veche, unde are un teren și câteva containere. Locuiește acolo alături de fiica ei cea mică, Iris. S-a săturat de viața și costurile din București și a ales un trai mai liniștit la malul Mării Negre.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT Vladimir Putin a dat răspunsul, după cererea lui Emmanuel Macron
Vladimir Putin a dat răspunsul, după cererea lui Emmanuel Macron
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort