Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Celine Dion promite că va reveni pe scenă în ciuda luptei cu boala: „Mă voi întoarce chiar dacă va trebui să mă târăsc”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion este hotărâtă să revină pe scenă în pofida bolii neurologice rare de care suferă şi a spus că va face acest lucru chiar dacă va trebui „să se târască”, a declarat artista canadiană într-un nou interviu care a fost difuzat marţi seară.

Într-un fragment din acel interviu, acordat pentru postul de televiziune american NBC, Celine Dion a evocat încă o dată suferinţele sale cauzate de sindromul persoanei rigide - care provoacă rigiditate musculară la nivelul trunchiului, braţelor şi picioarelor şi poate declanşa spasme severe.

"Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc. Chiar dacă va trebui să vorbesc cu mâinile, o voi face. O voi face", a declarat cântăreaţa în vârstă de 56 de ani.

Citește și: Celine Dion, dezvăluiri grele despre cum o afectează boala de care suferă: "Am avut coaste rupte de la spasmele musculare"

"O fac pentru că vreau şi pentru că îmi lipseşte" şi "nu doar pentru că trebuie sau pentru că am nevoie", a adăugat artista premiată cu Grammy, interpreta unor piese de mare succes, precum "My Heart Will Go On", relatează Agerpres.

Interviul a fost publicat înainte de lansarea documentarului "I Am: Celine Dion", care va fi lansat pe platforma Prime Video a Amazon pe 25 iunie.

Cântăreaţa a dezvăluit pentru prima dată în decembrie 2022 că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o maladie autoimună.

Citește și: Celine Dion a izbucnit în lacrimi în timp ce a detaliat lupta cu boala incurabilă de care suferă: „Dacă nu pot alerga, voi merge”

Nu există un tratament care să vindece această afecţiune, care este progresivă, dar tratamentul poate ajuta la ţinerea sub control a simptomelor. Potrivit Institutului Naţional de Sănătate din Statele Unite, această boală afectează de două ori mai multe femei decât bărbaţi.

"Este ca şi cum cineva te sugrumă", a dezvăluit artista, subliniind că durerea îi poate străbate tot corpul şi că spasmele i-au fracturat uneori coastele.

Vedeta internaţională a fost nevoită să anuleze o serie de spectacole planificate pentru 2023 şi 2024, spunând că nu era suficient de puternică pentru a pleca în turneu. Ea a avut o apariţie surpriză la începutul acestui an la gala premiilor Grammy, unde i-a înmânat cântăreţei Taylor Swift premiul pentru albumul anului.

Celine Dion, originară din Quebec, a vândut peste 250 de milioane de albume în cariera sa întinsă pe mai multe decenii. Ultimul ei turneu mondial, "Courage World Tour", a fost întrerupt de pandemia de COVID-19. 

Galerie foto

Top citite
01 Céline Dion s’invite avec émotion et humour dans un spot publicitaire sportif
Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță
02 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
03 Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori
04 Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas
05 Celine Dion, la JO de la Paris 2024
Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sabrina Carpenter/ Profimedia
Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Sabrina Carpenter a atras toate privirile la Gala Time 100 Next din New York City, miercuri seară, unde a strălucit într-o rochie argintie spectaculoasă. Evenimentul a adus împreună figuri importante din industria divertismentului, iar Sabrina, în vârstă de 25 de ani, a reușit să fie în centrul atenției pe covorul roșu.

kelly celine
Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

Celine Dion a ascultat coverul pe care Kelly Clarkson l-a făcut după celebra ei piesă „My Heart Will Go On” și a avut un mesaj special pentru vedeta americană. „Plâng. Mi-a plăcut atât de mult”, i-a transmis în lacrimi celebra artistă canadiană. 

66th GRAMMY Awards - Arrivals
Kelly Clarkson a cântat piesa din „Titanic”, iar fanii au reacționat imediat: „Această interpretare l-ar fi putut salva pe Jack”

Coverul lui Kelly Clarkson după celebra piesă „My Heart Will Go On” a lui Celine Dion i-a cucerit pe fani. „Asta l-ar fi putut salva pe Jack!”, au reacționat admiratorii vedetei pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit