Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor JAX JONES - RING RING

Celine Dion a izbucnit în lacrimi în timp ce a detaliat lupta cu boala incurabilă de care suferă: „Dacă nu pot alerga, voi merge”

Celine Dion/ Profimedia
Celine Dion/ Profimedia

Celine Dion și-a arătat vulnerabilitățile în noul său documentar, intitulat „I Am: Celine Dion”, care va fi lansat în curând. Artista a fost surprinsă izbucnind în lacrimi, în timp ce povestea despre lupta sa cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară cu care a fost diagnosticată în decembrie 2022.

În documentar, cântăreața abordează deschis problemele sale de sănătate. Într-un trailer recent lansat, ea începe să plângă în timp ce vorbește despre impactul acestei afecțiuni asupra vieții și carierei sale. „Sunt gata”, spune Celine cu lacrimi în ochi. „Dacă nu pot alerga, voi merge. Dacă nu pot merge, mă voi târî”, recunoaște ea într-o scenă sfâșietoare.

Documentarul, programat să fie lansat pe 25 iunie, marchează o revenire în viața publică pentru cântăreața de 56 de ani, după ce a optat pentru o viață mai discretă în urma diagnosticului devastator. Celine povestește despre perioada ei de glorie și despre lipsa de a fi pe scenă, dezvăluind că „în fiecare zi, a fost o luptă”. Imaginile o arată primind ajutor pentru mobilitate, subliniind dificultățile pe care le-a întâmpinat.

Celine Dion/ Profimedia

Celine Dion/ Profimedia

Citește și: Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică

Vorbind despre realizarea documentarului, Celine a explicat: „Acești ultimi doi ani au fost o provocare pentru mine, de la descoperirea stării mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească”. Ea a adăugat că realizarea documentarului a fost o modalitate de a crește gradul de conștientizare cu privire la această afecțiune puțin cunoscută și de a-i ajuta pe alții care împărtășesc acest diagnostic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Celine Dion mărturisește că „aproape a murit” din cauza sindromului persoanei rigide: „Nu eram pregătită”

Celine Dion a dezvăluit recent că aproape și-a pierdut viața în timpul luptei cu sindromul persoanei rigide. Artista în vârstă de 56 de ani a discutat despre momentele dificile prin care a trecut într-un interviu emoționant cu Hoda Kotb, care urmează să fie difuzat pe 11 iunie la emisiunea „Today With Hoda & Jenna”.

Hoda Kotb a descris interviul ca fiind unul „foarte emoționant”, menționând că Dion a mărturisit că „aproape a murit” în mijlocul acestei bătălii teribile. „A fost o perioadă înfricoșătoare”, a adăugat Kotb.

Citește și: Celine Dion, în lacrimi la concertul The Rolling Stones, în Vegas. Imaginile cu artista, surprinse în tribunele stadionului Allegiant

Dezvăluirea vine în contextul lansării trailerului documentarului „I Am: Celine Dion”, în care cântăreața vorbește deschis despre lupta ei cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică autoimună rară care provoacă rigiditate musculară și spasme dureroase.

„A fost diagnosticată cu această boală teribilă și, la un moment dat, s-a întrebat dacă va reuși să treacă prin ea”, a spus Kotb. Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide acum aproape doi ani, iar boala i-a afectat semnificativ vocea, punând în pericol cariera sa muzicală.

Cu toate acestea, Dion este hotărâtă să revină pe scenă și să cânte din nou. „Muncesc din greu în fiecare zi, dar trebuie să recunosc că este o luptă. Mi-e atât de dor. Oamenii... mi-e dor de ei”, a spus ea în trailerul documentarului.

Galerie foto

Top citite
01 celine dion
Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut tatăl". Și-a învățat gemenii cum să o ajute când are crize
02 Rihanna
Rihanna, despre cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o după cele două sarcini. Artista a cedat: „Este suficient!”
03 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
04 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion promite că va reveni pe scenă în ciuda luptei cu boala: „Mă voi întoarce chiar dacă va trebui să mă târăsc”
05 I Am: Celine Dion (2024)
Durerile au forțat-o pe Celine Dion să ia doze aproape fatale de medicamente. Dezvăluirile cutremurătoare ale artistei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Camila Cabello, într-o zi obișnuită, fără machiaj/ Profimedia
Cum arată Camila Cabello într-o zi obișnuită, fără machiaj. Artista, surprinsă la o plimbare cu mama sa

Camila Cabello a fost surprinsă recent în timp ce se plimba alături de mama sa, Sinuhe Estrabao, în New York, însă nu oricum, ci îmbrăcată într-un trening negru și fără pic de machiaj. După ce a strălucit la evenimentul Billboard Latin Women in Music, unde a fost premiată pentru impactul său global, artista a ales un look natural și relaxant. 

Celine Dion/ Profimedia
Celine Dion, dezvăluiri grele despre cum o afectează boala de care suferă: "Am avut coaste rupte de la spasmele musculare"

Celine Dion a declarat că a suferit spasme musculare atât de puternice încât şi-a rupt coastele, totul din cauza sindromului persoanei rigide cu care a fost diagnosticată acum un an și jumătate.

Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia
Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor: „Mă retrag”

Rihanna a stârnit speculații despre o posibilă a treia sarcină după ce a fost văzută în New York purtând un tricou cu mesajul „Mă retrag” și ascunzându-și abdomenul în spatele unei genți. Gestul artistei a alimentat și mai mult zvonurile despre un al treilea copil, mai ales după ce a declarat că iubește să fie mamă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Bruce Willis, un bunic topit după nepoata sa. Rumer Willis: Este atât de drăguț cu Louetta
Bruce Willis, un bunic topit după nepoata sa. Rumer Willis: Este atât de drăguț cu Louetta

Bruce Willis, un bunic topit după nepoata sa. Rumer Willis: Este atât de drăguț cu Louetta

FILM NOW Imagini inedite cu Jason Statham,
Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la un alt vis

Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la un alt vis

DIGI WORLD Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
DIGI SPORT FOTO ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”
FOTO ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”
DIGI FM O femeie a petrecut 43 de ani după gratii pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ce a decis acum un judecător din Missouri
O femeie a petrecut 43 de ani după gratii pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ce a decis acum un judecător din Missouri
UTV (VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”