Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - IN CAMERA TA (NEW PW)

Ce se întâmplă cu Tamar Braxton după tentativa de sinucidere. Sora artistei a rupt tăcerea: ”Are zile bune și zile mai puțin bune!”

BET 106 & Park With Special Guest Tamar Braxton
Photo by D Dipasupil/Getty Images

Acestea au dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru E!News, că artista are zile bune și zile mai puțin bune după încercarea de a-și pune capăt zilelor din timpul verii, însă ele sunt acolo ca s-o susțină.

”Păstrăm legătura cu Tamar. Chiar am văzut-o de curând. Cred că acum trei sau patru săptămâni. Am văzut-o când eram în Los Angeles.”, a mărturisit Towanda Braxton, sora artistei.

Citește și: Tamar Braxton, primele declarații despre tentativa de sinucidere din vară: ”A fost cel mai greu moment din viața mea!”

”Are zile bune și zile mai puțin bune, însă noi continuăm să ne rugăm și să o susținem așa cum își dorește.”, a mai precizat aceasta, potrivit Daily Mail.

TAMAR BRAXTON A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ ÎN LUNA IULIE

Tamar Braxton, în vârstă de 43 de ani, a încercat să-și ia viața în luna iulie a acestui an. Ea a fost dusă de urgență la spital, după ce iubitul ei a găsit-o inconștientă în camera sa de hotel. Ulterior, ea a fost diagnosticată cu depresie și anxietate, însă nu urmează un tratament în acest moment.

Tamar Estine Braxton este o cântăreață, actriță și personalitate de televiziune americană. Ea și-a început cariera în 1990 ca membru fondator al „The Braxtons”, o trupă de R&B.

Top citite
01 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei
02 Rita Ora
Se bucură de succes, dar problemele nu o ocolesc. Rita Ora, mărturisiri neașteptate: „Mă confrunt cu anxietate!”
03 Sia și Dan Bernard
Sia, despre cât de tare a afectat-o divorțul din 2016: "3 ani nu m-am dat jos din pat". Acum e din nou fericită și proaspăt căsătorită
04 Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”
05 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, revoltată după ce s-a spus că familia plănuiește ”o intervenție” pentru că se teme pentru viața ei: ”E de ajuns!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
antonia
De ce nu apare Antonia des la evenimente și nici nu dă multe interviuri: "Îmi spuneau că nu am nimic în cap. Îmi e teamă să nu greșesc"

Invidiată și admirată deopotrivă, și Antonia, la fel ca toți ceilalți, are nesiguranțele ei și momentele în care simte nevoia să exprime ce o supără. Criticată pentru că vorbește deseori în engleză pe rețelele sociale, solista a explicat de ce face asta și cum criticile au determinat-o să nu mai spună liber ce gândește și să-și exprime părerile. Mai mult, recunoaște că simte anxietate legată de acest subiect și că este jignită dacă greșește atunci când vorbește în română, ceea ce a determinat-o să apară mai puțin la evenimente sau să dea interviuri.

Machine Gun Kelly și Megan Fox
Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox, a fost la un pas de sinucidere: "Pur și simplu am cedat!"

Machine Gun Kelly spune că a avut o tentativă de sinucidere în timp ce vorbea la telefon cu Megan Fox: "Pur și simplu am cedat!"

Justin Bieber, Hailey Bieber, and Usher attend Justin's art gallery auction in West Hollywood!
Justin Bieber, moment de sinceritate: ”Am avut o cădere emoțională când am descoperit că mariajul nu-mi rezolvă problemele!”

Justin Bieber a dezvăluit că a suferit o cădere emoțională după ce s-a căsătorit cu Hailey Bieber și a descoperit că mariajul nu-i rezolvă toate problemele.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT VIDEO Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
VIDEO Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală