Bucuresti | 102,8FM RAY DALTON - ALL WE GOT

Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu / Facebook

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, însă aceasta a ales să-și păstreze zâmbetul pe buze, iar astăzi, de ziua ei, are o singură dorință.

Cântăreața, care împlinește astăzi 37 de ani, a marcat momentul prin câteva fotografii postate pe rețelele sociale, în care poartă pantaloni albi și un top cu un decolteu imposibil de ignorat și cu decupaje în dreptul bustului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Azi e ziua mea! Îmi doresc sănătate și liniște!”, a scris cântăreața în dreptul fotografiilor care au adunat numeroase aprecieri din partea fanilor.

Citește și: Alina Sorescu, îngrijorată de cum se simt fiicele ei pentru că trebuie să stea o săptămână la mamă, una la tată: "Efecte bulversante"

„La mulți ani. Să ai parte de tot binele din lume!”, „La mulți ani, fată frumoasă. Multă sănătate și liniște sufletească!”, „Să fii fericită alături de fetițele tale!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre separarea de Alexandru Ciucu

Totodată, în cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după divorț.

„Da, mă simt mai puternică. (zâmbește) Profesional, simt că am revenit la nivelul activității mele de dinaintea căsătoriei. Iar în plan personal, fetițele sunt cele care îmi dau putere. Din păcate, situația va mai dura, pentru că etapele procedurale sunt lungi. Custodia e comună, niciuna din părți n-a cerut custodie exclusivă, dar problema e că fetele au acum reședință alternantă, o săptămână la mine, o săptămână la tată - așa cum a cerut el -, ceea ce e bulversant pentru fete”, a spus artista, potrivit OKMagazine.

Totodată, ea a mărturisit că divorțul de partenerul ei este prima cumpănă din viața ei, iar problemele dintre ei au apărut imediat după nașterea fetelor.

Citește și: Alina Sorescu, despre actuala relație cu fostul soț: “Nu a fost o situație care să se poate încheia amiabil”. Se judecă pentru copii

Asta e prima cumpănă a vieții mele. Până acum, am avut un traseu destul de lin. Desigur, acum sunt într-un punct culminant al unei situații care trena și trebuia rezolvată de mai mulți ani. Dar, dacă mă gândesc bine, îmi dă cu plus, pentru că acum se clarifică totul. Mulți ani am crezut în povestea cu prințesa și prințul pe cal alb, iar apariția fetițelor m-a determinat să sper că totul se va schimba în bine. Pentru ele încercam să lupt ca totul să fie bine.”, a mai spus artista, care pare să fi renăscut după separare, fiind implicată în numeroase proiecte: „În primul rând, am școala de muzică pentru copii, apoi am activitatea mea de artist, la studio, filmări, clipuri, apariții. Iar pentru podcastul pe care-l fac, pot filma în două zile pentru mai mult timp. Mai pun voce pentru un canal de animație pentru copii, dar lucrez grupat câteva zile și apoi se difuzează tot anul.”

Alina Sorescu și fostul soț comunică doar prin intermediul avocaților

Citește și: Alina Sorescu, despre actuala relație cu fostul soț: "Nu a fost o situație care să se poate încheia amiabil". Se judecă pentru copii

Despre situația din prezent dintre ea și tatăl celor doi copii ai ei, Alina a recunoscut că nu este una tocmai roz. "Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă doar juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. (...) Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Am tras cu dinți să nu ajungem aici și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta", a spus solista, la Teo Show, mărturisind că părinții ei îi sunt cel mai mare sprijin.

Galerie foto

Top citite
01 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
02 Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV
03 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
04 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei
05 alina sorescu si alex ciucu
Alina Sorescu, deloc impresionată după ce a primit flori de la fostul soț, de ziua fiicei lor: E pentru imaginea lui. Nici nu mă salută
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alina sorescu
Alina Sorescu nu a divorțat nici după doi ani de soțul ei. Cu cine vor sta fetițele lor de Crăciun și de Revelion

Despărțiți de doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au reușit să divorțeze nici acum. De abia în primăvară se întâlnesc din nou în sala de judecată. Deși au fost în procese pentru fiicele lor, Raisa și Carolina, solista și designerul au ajuns la un acord privind împărțirea timpului de sărbători cu copilele lor.

Alina Sorescu
Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste separarea de soțul ei: „Am simțit că muzica m-a salvat!”

Ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de partenerul ei după 12 ani de căsnicie. Aceasta a renăscut, însă, după separare, iar muzica i-a fost terapie, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

Britney Spears on social media
Britney Spears, devastată după separarea de Sam Asghari. Un apropiat a rupt tăcerea: „Prietenii îi spun că îi va fi mai bine fără el!”

Britney Spears încearcă să accepte despărțirea de soțul ei, de Sam Asghari, însă totul reprezintă o provocare pentru ea, potrivit unor surse apropiate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși