Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CELIA - trag aer in piept

Ce ocupația au avut fetele de la A.S.I.A înainte de a-și reuni trupa. Multe dintre ele s-au reprofilat

trupa ASIA
Trupa ASIA se reunește pentru un concert special. / Foto: Facebook

Fetele din trupa A.S.I.A au luat o pauză de la concerte ani buni. Cu toate acestea, Anemona Niculescu, Ianna Novac, Sorana Mohamad și Anca Neacșu nu au pierdut timpul, ci s-au ocupat de carierele lor și de viața personală. 

După o perioadă în care și-au continuat proiectele personale, fetele au revenit pe scenă în formula în care s-au lansat. Luni, 6 martie, artistele au marcat revenirea cu un spectacol la Sala Palatului din București. Niciuna dintre ele nu a crezut că peste ani se vor reîntâlni pe scenă, astfel că, în perioada cât trupa a fost destrămată, multe dintre ele s-au reprofilat. 

Citește și: De ce a fost dezamăgită Irina Nicolae pentru că nu a fost invitată la reuniunea trupei ASIA: "Sunt parte din perioada de aur”

Anemona Niculescu a devenit actriță după ce a ieșit din trupa A.S.I.A. În prezent, solista predă actorie și engleză la mai multe facultăți. De asemenea, a tradus și a scris cărți, dar a făcut și un băiețel de toată frumusețea.

„Toate am făcut foarte multe lucruri. Am făcut Facultatea de Actorie, apoi m-am angajat la Teatrul Național, timp de 10 ani. Predau acum actoria la Hyperion, în București, dar mai predau la încă două facultăți engleză de specialitate, la Academia de Poliție și la Universitatea Maritimă din Constanța. În plus, față de asta, traduc cărți, dar am scris cărți. Voi lansa o carte despre actorie. Se numește 'Profilul psihologic și profesional al actorului'. Am prefața făcută de profesorul Dumitru Constantin Dulcan. Mi-a scris o apreciere și doamna Elena Vulpescu. Sunt niște personalități foarte importante ale noastre. Dumnezeu să o odihnească pe doamna Vulpescu, pentru că nu o să se mai poată bucura la lansare. M-am ocupat și de copilul meu. Am un băiețel de 9 ani, care este minunat, Alexandru. Toate ne-am ocupat de cariera noastră și de evoluția noastră personală, pe toate planurile, în continuare”, a declarat Anemona Niculescu, pentru viva.ro.

Ianna Novac a cântat o perioadă cu Anca Neacșu, apoi a început proiectul de pop-opera. Artista este căsătorită tot cu un muzician, Octavian Dobrotă, și au împreună doi copii.

„După cum bine știți, traseul meu a fost unul muzical, clar. M-am ocupat și mai intens de muzică. Am intrat într-o zonă superbă muzicală, pe un gen pop-opera, pe care, apropo, nu-l abandonez, ci va merge în paralel. Și cu ocazia aceasta, vreau să anunț un spectacol al meu la Ateneu pe data de 23 aprilie. Va fi un concert grandios. Am făcut muzică, muzică, muzică. Am făcut doi copii, am deschis o Academie de canto. Am avut foarte multe spectacole. M-am apucat de compus, de scris versuri, muzică… și în momentul de față mă bucur de reunirea A.S.I.A, că mi-a fost tare dor de fete. Anul trecut, am primit patru premii importante. Am fost desemnată vocea pop-opera feminină a anului 2022 și e o mare onoare și o mare responsabilitate pentru mine. Sper că toți acești ani care vin în față să înmulțească toată munca mea și toată munca noastră”, a declarat Ianna Novac.

Citește și: Reacția Iannei Novac după tevatura dintre Irina Nicolae și trupa ASIA: "S-a simțit dată la o parte. Înțeleg durerea ei”

Sorana Mohamad este singura care nu a fost înlocuită în trupa A.S.I.A, pe parcursul activității. Vedeta a absolvit Facultatea de Drept și s-a mutat la Sibiu, unde a descoperit designul interior și pictura.

„Eu am stat în ASIA până la sfârșit. A fost destul de greu, pentru că eu am văzut cum fiecare colegă și soră se schimbă, pe rând. Acum, gata, s-au liniștit. După A.S.I.A, am terminat Facultatea de Drept, după care am plecat la Sibiu pentru o perioadă. Acolo am descoperit designul interior și tot ce înseamnă culoare. După ani, m-am întors în București și de foarte mulți ani pictez și mă pregătesc pentru pentru UNARTE. Pregătesc și o expoziție cu un vernisajal tablourilor mele”, spune Sorana, pentru viva.ro.

Anca Neacșu și-a început și ea cariera solo, după ce a plecat din A.S.I.A. A fost plecată pentru șapte ani în Turcia, dar a menținut legătura cu țara și a venit să cânte la evenimente, atunci când era solicitată.

”Mi-am început cariera solo. Am avut o trupă de fete eu cu Ianna, Ladies. Două blonde frumoase, peste tot în evenimente, după care Ianna a început cu proiectul ei, pop-opera, eu mi-am continuat cariera solo. Am fost plecată șapte ani în Turcia, m-am întors. Dar făceam naveta la o săptămână-două, când se adunau mai multe evenimente și veneam să cânt. Adică nu prea mi-am făcut simțită lipsa. Am apărut în emisiuni, am jucat în câteva sitcom-uri și am mai făcut multe, dar în mare cam asta am făcut. Am fost și prezentator la Antena 1. Am pierdut foarte multe proiecte mari, am renunțat, pentru că trebuia să fiu plecată cu lunile. Nu am putut să fiu parte din ele, pentru că eram în altă țară. Dacă veneam pentru un concert-două, cu cea mai mare plăcere, dar nu-mi pare rău, că nu sunt eu vreo mare luptătoare”, a povestit Anca Neacșu, pentru viva.ro.

Galerie foto

Top citite
01 The Waving Beatles
The Beatles lansează joi un nou cântec, „Now and Then”, înregistrat de John Lennon şi mixat cu ajutorul inteligenţei artificiale
02 Anca Neacșu
Anca Neacșu nu reușește să divorțeze de soțul turc nici la un an de la separare: "Am fost ghinionistă, am înțeles că sunt cazuri rare"
03 animal-x
Trupa Animal X se reunește după 8 ani: „Vom lansa piese noi, vor fi în stilul nostru”
04 anca neacsu
Cum s-a schimbat viața Ancăi Neacșu la aproape un an de când a anunțat că divorțează: ”Mă simt ca o regină!”
05 Anca Neacșu
Anca Neacșu, noi declarații după divorț. Ce spune despre o nouă relație: ”Încerc să-mi revin!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Colegii de trupă ai lui Tom Parker sunt devastați de moartea solistului/ Profimedia
Colegii de trupă ai lui Tom Parker sunt devastați de moartea solistului: „Cuvintele nu pot exprima ce simțim”

Colegii de trupă ai lui Tom Parker au transmis un mesaj emoționant după ce solistul s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. Aceștia sunt devastați de pierderea prietenului lor. 

IRINA NICOLAE ASIA
Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A, în formă și la 43 de ani. Artista s-a fotografiat în colanți

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A, a dispărut din lumina reflectoarelor de câțiva ani, dar se bucură de atenția fanilor pe rețelele sociale, acolo unde este în continuare activă. Chiar dacă și-a schimbat viața complet, aceasta reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este cea mai recentă imagine publicată pe internet.

Feli Donose
Feli Donose, adevărul din spatele fotografiilor perfecte de pe Instagram:”E o provocare să ții o familie adunată!“

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și, în plus, ea se mândrește și cu o familie frumoasă, despre care a vorbit de curând, când a făcut publice imagini cu partenerul și cu fiica ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...