Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE Tyla - WATER

De ce a fost dezamăgită Irina Nicolae pentru că nu a fost invitată la reuniunea trupei ASIA: "Sunt parte din perioada de aur"

irina nicolae
Irina, fosta membră a trupei A.S.I.A. locuiește de ani buni în Budapesta. / Foto: Instagram

În ultimele săptămâni, fostele membre ale trupei A.S.I.A. au revenit în atenția publicului. Motivul nu a fost 100% unul pozitiv, după ce fetele au început să-și arunce înțepături. Anca, Sorana, Iana și Anemona au anunțat că fac un concert aniversar în 6 martie, la Sala Palatului, pentru a celebra istoria formației. Irina Nicolae, cea care a făcut parte din formula de start, nu a fost, însă, invitată să li se alăture.

De aici, cele două tabere au avut un schimb de replici pe rețelele sociale sau în presă. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Irina a explicat cum s-a simțit când a aflat de la un ziarist de spectacol, nu de la fostele ei colege, de ce și-a luat bilet la concert și de ce a plecat din grup în 2005.

Citește și: Trupa ASIA se reunește, dar fără Irina Nicolae. Bruneta e mâhnită: “Este dezamăgitor, am avut un șoc, nu am fost invitată”

irina nicolae ex-asia

Irina, fosta membră a trupei A.S.I.A., locuiește de ani buni în Budapesta. / Foto: Instagram

Anca și Irina s-au întâlnit în anii '90, când au fost invitate să facă parte din trupa Schimbul 3. Au fost backing vocals un an, după care Adrian Ordean s-a gândit să le mai aducă două soliste și să facă o trupă de patru cu care să ia cu asalt muzica pop-dance din România.

"Eu sunt parte din trupa asta, din istoria ei, din perioada ei de aur, toate hiturile sunt din perioada în care eu am activat. Motivul pentru care formația asta a luat ființă am fost eu și Anca. (...) Nu am declarat niciodată că sunt șefa acestei formații, că sunt lider, am spus mereu că toate fetele sunt egale, doar că aveam anumite responsabilități în plus față de fete", a spus Irina.

Citește și: Reacția Ianei Novac după tevatura dintre Irina Nicolae și trupa ASIA: "S-a simțit dată la o parte. Înțeleg durerea ei"

Cum a aflat Irina de concertul ASIA

trupa ASIA

Anca, Sorana, Iana și Anemona / Foto: Instagram

"M-am simțit dezamăgită, nici măcar supărată. Am fost ca o familie, am petrecut o viață împreună la fel ca o familie. Mi s-a părut ciudat ca atunci când s-a anunțat un concert aniversar, eu să aflu din partea presei. Era ziua fetiței mele și mi-a trimis un ziarist un mesaj în care-mi spunea că ne vedem la concert în 6 martie. Eu nu știam ce concert. I-am scris că nu am fost contactată sau invitată", a explicat bruneta despre ceea ce a supărat-o în legătură cu spectacolul la care va participa doar din postura de spectator.

Irina a văzut anunțul concertului aniversar chiar după acea conversație, pe contul de Instagram al Soranei, fosta sa colegă de trupă. "Am zis wow, interesant, fac un concert aniversar și nu m-a anunțat nimeni. În octombrie, Anca Neacșu mi-a spus că Iana își face un concert aniversar. Să-ți spun de ce mi-am cumpărat bilet. Am simțit nevoia să fiu alături de oamenii cărora le datorez această carieră de 24 de ani. Am vrut să fiu alături de publicul căruia îi datorez cariera mea, lângă el, în calitate de spectator. Nu a fost nicio ironie, nimic deplasat. (...) Sincer, le doresc succes. Sunt fan ASIA, am făcut parte din trupa asta, e parte din sufletul meu. Toate hiturile sunt din perioada în care eu am activat. N-aș vrea să fiu rea, dar numește-mi tu o piesă de după mine".

De ce a plecat Irina din trupa A.S.I.A.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2005, la câteva luni după ce a început o relație cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, Irina și-a reordonat prioritățile și și-a dat seama că vrea să dea o șansă vieții de cuplu și de familie. S-a mutat la Budapesta, acolo unde locuia iubitul ei și unde și trăiește și acum alături de el și de fiica lor, renunțând la cariera în muzică.

"Am spus că vreau să dau prioritate vieții private. Acesta a fost motivul plecării mele din trupa ASIA și din România. Sunt cu același om de atunci, între timp mi-a devenit soț. Suntem împreună de la sfârșitul lui 2004. Nu le-am lăsat baltă. Când am decis să plec, am anunțat înainte", a lămurit Irina Nicolae ideea plecării ei din formația în care a devenit cunoscută.

Citește și: Reacția Soranei de la A.S.I.A., după ce Irina Nicolae s-a supărat că nu a fost invitată la reuniune: “Nu există această variantă”

Galerie foto

 

Top citite
01 Sorana Darclee
Sorana: Nu celebrăm anii noştri de carieră, mulţi şi frumoşi, noi ne-am unit ca să continuăm cu A.S.I.A.
02 trupa ASIA
Reacția Ianei Novac după tevatura dintre Irina Nicolae și trupa ASIA: "S-a simțit dată la o parte. Înțeleg durerea ei"
03 trupa ASIA
Reacția Soranei de la A.S.I.A., după ce Irina Nicolae s-a supărat că nu a fost invitată la reuniune: "Nu există această variantă"
04 trupa asia
Trupa ASIA se reunește, dar fără Irina Nicolae. Bruneta e mâhnită: "Este dezamăgitor, am avut un șoc, nu am fost invitată"
05 trupa asia
Cum arată și ce face astăzi Anemona de la ASIA. A divorțat la două zile după ce s-a căsătorit, are un copil și a lăsat muzica în urmă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
irina nicolae
Irina de la ASIA, elegantă și delicată într-o rochie de culoarea lavandei. Bruneta, admirată de colegele de breaslă: "Ești superbă"

Irina Nicolae, una dintre membrele de bază ale trupei A.S.I.A., care a avut un succes nebun la începutul anilor 2000, și-a păstrat frumusețea și la aproape 44 de ani. De multă vreme, aceasta s-a lăsat de muzică și s-a mutat la Budapesta alături de soțul ei, Marius Vizer, și de fiica lor, Scarlett Maria, în vârstă de patru ani. Fosta cântăreață duce o viață de prințesă, din care nu lipsesc un trai confortabil, vacanțele în locuri exclusiviste, accesoriile și hainele de brand.

anca neacsu
Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de soțul turc după 10 ani de mariaj. Ce spune solista despre separare

Încă un divorț în showbizul românesc! Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de soțul ei turc, Serkan Yaman, după 10 ani de căsnicie. Cântăreața a confirmat informația, însă nu a dat niciun fel de detalii despre motivele separării.

IRINA NICOLAE ASIA
Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A, în formă și la 43 de ani. Artista s-a fotografiat în colanți

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A, a dispărut din lumina reflectoarelor de câțiva ani, dar se bucură de atenția fanilor pe rețelele sociale, acolo unde este în continuare activă. Chiar dacă și-a schimbat viața complet, aceasta reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este cea mai recentă imagine publicată pe internet.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil