Bucuresti | 102,8FM DIPLO - DANCE WITH ME

Ce a vorbit Amy Winehouse cu un prieten, înainte de moartea tragică: „Nu credea că va prinde 28 de ani!”

Amy Winehouse
Amy Winehouse a murit la doar 27 de ani / Foto: Profimedia

Dale Davis, unul dintre prietenii regretatei cântărețe Amy Winehouse, a dezvăluit că a vorbit cu ea cu doar câteva ore înainte de a fi găsită moartă.

Cântăreața a murit în urma unei intoxicații de alcool, în locuința din orașul ei natal, în iulie 2011, la vârsta de doar 27 de ani.

Dale, în vârstă de 57 de ani, a cunoscut-o pe Amy Winehouse în 2003, pe când aceasta avea doar 19 ani și a intrat în trupa ei, devenind apoi director muzical.

Citește și: Un film despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse, pregătit de Sam Taylor-Johnson, cineasta care a regizat „Fifty Shades of Grey”

Într-un interviu pentru The Sun, acesta a mărturisit că el era printre prietenii favoriți ai regretatei cântărețe, deoarece îi oferea confort și o susținea în tot ceea ce făcea, potrivit Daily Mail.

Mai mult de atât, el a dezvăluit că ultima conversație pe care a avut-o cu Amy Winehouse a fost cu doar câteva ore înainte de a fi găsită moartă.

„Am vorbit cu ea la 11.30 seara, cu trei ore înainte de a merge la somn pentru ultima dată. Era într-o formă bună. Mi-a spus: „Dale, tocmai m-am uitat la un clip pe Youtube cu mine și pot să cânt, nu-i așa?” Iar eu i-am răspuns: „Bineînțeles că poți să cânți. Ești cea mai bună, știi asta”.

Citește și: Mama lui Amy Winehouse, la 10 ani de la moartea artistei: “Privind în urmă, îmi dau seama cât de puţin am înţeles”

El a adăugat: „Mă bucur că s-a dus la somn cu acel gând. Avea nevoie să fie apeciată, să știe că poate să cânte, pentru că era foarte modestă. Chiar și la nivelul ei, ea nu putea să se vadă la adevărata valoarea. Dar, pentru mine, Am este starul mileniului”.

Dale a mărturisit că a fost greu să audă că Amy a murit, însă a subliniat că Amy spunea mereu că nu crede că va ajunge la vârsta de 28 de ani.

Citește și: Fostul cumnat al lui Amy Winehouse a murit la 27 de ani, la fel ca solista. Tânărul s-a stins din cauza unei supradoze

Cu două seri înainte am fost cu ea. Amy obișnuia să sune acasă constant, vorbea cu soția mea, acum fosta soție. Îi spunea că nu crede că va ajunge la 28 de ani”, a spus Dale, care a comparat-o pe regretata artistă cu celebrul Kurt Cobain: ”Amândoi au avut cariere scurte, dar de impact. Este un mister de ce nu au primit o șansă să îmbătrânească. Erau foarte tineri.”

Amy Winehouse a murit la 27 de ani

Galerie foto

Amy Winehouse a devenit faimoasă în 2003, însă această celebritate a venit și cu "demonii" ei. Solista a intrat într-un cerc vicios, cu multe droguri și alcool. Amy Winehouse a fost găsită fără suflare, în 23 iulie 2011, în apartamentul ei din Londra. Chiar dacă mulţi s-au grăbit să declare că Amy a murit în urma unei supradoze de droguri, date fiind cunoscutele sale probleme cu stupefiantele, analizele toxicologice au infirmat această versiune. În urma autopsiei, însă, s-a stabilit că aceasta consumase atât de mult alcool încât să o arunce într-o stare de comă și să-i suprime sistemul respirator.

Citește și: Un film despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse, pregătit de Sam Taylor-Johnson, cineasta care a regizat „Fifty Shades of Grey”

Foto: Profimedia 

Top citite
01 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
02 Bryan Adams exhibition 'Exposed',výstava
Bryan Adams „a încercat să o ajute” pe Amy Winehouse să scape de dependența de droguri și alcool. Dezvăluirile artistului
03 'Good Morning Britain' TV show, London, UK - 14 Sep 2023
Fostul soț al lui Amy Winehouse, în ziua în care artista ar fi împlinit 40 de ani: Aș face totul diferit. E devastator că nu este aici
04 amy winehouse
Fostul cumnat al lui Amy Winehouse a murit la 27 de ani, la fel ca solista. Tânărul s-a stins din cauza unei supradoze
05 Amy Winehouse
Un film despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse, pregătit de Sam Taylor-Johnson, cineasta care a regizat „Fifty Shades of Grey”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
File photo dated 24/05/07 of Amy Winehouse after winning the Best Contemporary song award for her song 'Rehab' at the Ivor Novello Awards, at the Grosvenor House Hotel in cental London. Fans will mark 1 years since her death on Friday. Issue date: Friday
Sute de obiecte care au aparținut celebrei Amy Winehouse, vândute la licitație pentru aproape 4 milioane de dolari

Rochia pe care cântăreaţa Amy Winehouse a purtat-o la ultimul său concert a fost vândută cu 243.200 de dolari, de 16 ori mai mult decât valoarea estimată, la o licitaţie organizată în California, informează AFP şi DPA luni.

Amy Winehouse
Garderoba cântăreţei Amy Winehouse, cu o valoare între 1 şi 2 milioane de dolari, scoasă la licitaţie: E dificil pentru părinții ei

Garderoba lui Amy Winehouse, cu o valoare estimată între 1 şi 2 milioane de dolari, va fi scoasă la licitaţie, în California, în noiembrie, potrivit Agerpres.

Amy Winehouse, Britain
Mama lui Amy Winehouse, la 10 ani de la moartea artistei: "Privind în urmă, îmi dau seama cât de puţin am înţeles"

Într-un documentar ce marchează 10 ani de la moartea celebrei Amy Winehouse, familia şi prietenii artistei oferă detalii despre viaţa regretatei cântăreţe britanice, inclusiv relatări despre ascensiunea sa spre faima mondială şi lupta cu dependenţa, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”