Bucuresti | 102,8FM GRAN ERROR - BESAME EN RIO (NEW PW)

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Amy Winehouse / Profimedia Images
Amy Winehouse / Profimedia Images

Eddie Marsan, actorul în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a pregătit nouă intervenții, în încercarea de a o salva pe regretata artistă care a luptat cu dependența de droguri și alcool.

Eddie, care îl interpretează pe Mitch Winehouse, tatăl lui Amy, în „Back To Black”, un film documentar despre viața artistei, a petrecut mai mult timp în compania familiei artistei pentru a se documenta pentru rolul pe care avea să-l interpreteze.

Eddie Marsan

Eddie Marsan / Profimedia Images

Citește și: Un film despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse, pregătit de Sam Taylor-Johnson, cineasta care a regizat „Fifty Shades of Grey”

Astfel, într-un interviu pentru The Times, el a dezvăluit că și-a construit o relație solidă cu Mitch, în vârstă de 73 de ani, întrucât amândoi au crescut în aceeași zonă din estul Londrei. Mai mult de atât, el i-a făcut și dezvăluiri despre „greșelile” pe care le-a făcut cu Amy.

Amy Winehouse

Amy Winehouse / Profimedia Images

„Când l-am întâlnit prima dată, mi-a spus: «Oh, salut, încă un băiat din Stepney». El este mult mai conștient și mai sincer decât este perceput”, a declarat Eddie, care a continuat: „A vorbit despre experiența de a avea o fiică dependentă și care este și una dintre cele mai faimoase femei din lume, precum și despre faptul că fiecare dealer de droguri din Londra voia să-i ofere droguri. Mi-a spus că a făcut greșeli — se întreba «Ce aș fi putut face diferit?»

Citește și: Mama lui Amy Winehouse, la 10 ani de la moartea artistei: “Privind în urmă, îmi dau seama cât de puţin am înţeles”

Acesta a subliniat, însă, că familia regretatei artiste a făcut eforturi pentru a o salva, dar au fost în zadar.

„Ce am realizat a fost că familia ei a pregătit nouă intervenții. Au încercat să o salveze. Fiica mea are 19 ani, dacă ar fi fost atât de faimoasă, cu atât de mulți bani, dar dependentă, eu nu știu cum aș fi putut să o salvez”, a mai spus el, potrivit Daily Mail. 

Amy Winehouse a murit la 27 de ani

Galerie foto

Amy Winehouse a devenit faimoasă în 2003, însă această celebritate a venit și cu "demonii" ei. Solista a intrat într-un cerc vicios, cu multe droguri și alcool. Amy Winehouse a fost găsită fără suflare, în 23 iulie 2011, în apartamentul ei din Londra. Chiar dacă mulţi s-au grăbit să declare că Amy a murit în urma unei supradoze de droguri, date fiind cunoscutele sale probleme cu stupefiantele, analizele toxicologice au infirmat această versiune. În urma autopsiei, însă, s-a stabilit că aceasta consumase atât de mult alcool încât să o arunce într-o stare de comă și să-i suprime sistemul respirator.

Citește și: Un film despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse, pregătit de Sam Taylor-Johnson, cineasta care a regizat „Fifty Shades of Grey”

Top citite
01 DJ Armin Van Buuren
Cum arată familia lui Armin van Buuren. DJ-ul olandez are 2 copii
02 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
03 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
04 Amy Winehouse
Ce a vorbit Amy Winehouse cu un prieten, înainte de moartea tragică: „Nu credea că va prinde 28 de ani!”
05 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Artista în vârstă de 25 de ani se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată, având o fiică de doi ani, Anastasia. Recent, cântăreața a mărturisit că nu exclude ideea de a mai avea un copil, însă acum nu se simte pregătită să fac acest pas.

Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere