Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM COOLIO - GANGSTA PARADISE (PROFM EDIT)

Ce a făcut Madonna cu o zi înainte de a fi internată în spital. Imaginile cu artista au devenit virale

Madonna on social media
Madonna. Profimedia

Cu o zi înainte de a ajunge de urgență la spital, Madonna a fost fotografiată pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii. Potrivit Daily Mail, ea a participat la o expoziție alături de câțiva prieteni.

În imaginile publicate de sursa citată mai sus, cântăreața în vârstă de 64 de ani apare îmbrăcată în pantaloni de trening și într-o bluză mulată, iar în jurul taliei are prins un hanorac. Ținuta ei a fost completată de o șapcă și ochelari de soare supradimensionați, precum și de pantofi sport, după cum puteți vedea aici

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Madonna, program draconic pentru cel mai nou turneu, înainte de a ajunge de urgență la spital: “Muncea 12 ore pe zi”

Potrivit unor surse citate de TMZ, cântăreața s-a luptat cu o febră mai bine de o lună zile înainte de a fi internată în spital, însă aceasta a ignorat toate simptomele cu care s-a confurntat și nu a mers la medic, întrucât se pregătea de turneul pe care l-a amânat.

Doctorii i-au spus că febra a fost un semn al infecției, care s-a înrăutățit pentru că nu a fost tratată la timp”, a mai dezvăluit o sursă pentru TMZ.

De asemenea, sursa respectivă a mai dezvăluit că Madonna a avut o criză de nervi în momentul în care a realizat că turneul va fi amânat din cauza problemelor de sănătate.

Madonna a fost externată din spital

Madonna a fost externată din spital şi este acasă şi se simte mai bine după o perioadă de terapie intensivă, potrivit BBC și News.ro.

Vestea stării sale de sănătate a fost împărtăşită de managerul ei, care a spus că a suferit o "infecţie bacteriană gravă".

În vârstă de 64 de ani trebuia să înceapă un turneu mondial de şapte luni în următoarele săptămâni, dar a fost nevoită să îl amâne.

Citește și: Madonna, externată din spital, după câteva zile petrecute la Terapie Intensivă. E acasă și își recapătă forțele

Ea a fost transportată la casa ei din New York cu o ambulanţă privată, a declarat o sursă pentru CNN, adăugând: "Este în regulă".

Madonna, care este foarte discretă în ceea ce priveşte problemele de sănătate, se afla în ultimele etape ale repetiţiilor înainte de amplul său turneu mondial.

Turneul Celebration urma să înceapă în Canada peste două săptămâni, înainte de a vizita 45 de oraşe din întreaga lume.

Acesta ar urma să fie cel de-al 12-lea turneu al său, marcând 40 de ani de implicare în industria muzicală.

Cântăreaţa a primit mii de mesaje de susţinere online de când managerul Guy Oseary a făcut miercuri o declaraţie despre starea ei de sănătate.

Detaliile privind continuarea turneului nu au fost încă anunţate, iar Oseary a declarat: "În acest moment trebuie să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul".

"Vom împărtăşi mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate", a mai spus el.

Nu este clar ce a cauzat iniţial infecţia bacteriană a Madonnei, dar medicii spun că aceasta a devenit extrem de gravă şi a necesitat tratament la terapie intensivă.

Infecţiile pot evolua într-o afecţiune care pune în pericol viaţa, numită septicemie sau otrăvire a sângelui.

Aceasta este o urgenţă medicală şi apare atunci când organismul dezvoltă o reacţie extremă la infecţie.

Fără un tratament adecvat, poate duce la deteriorarea ţesuturilor, a organelor şi chiar la deces.

Cel mai adesea, infecţia iniţială care declanşează aceste evenimente începe în plămâni, piele, sistemul urinar sau tractul digestiv.

Galerie foto

Top citite
01 Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!
Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”
02 Madonna
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”
03 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
04 Madonna postpones tour
Madonna, dată în judecată de fani după ce a întârziat mai multe ore la propriile concerte
05 Madonna
Madonna, plină de senzualitate în noaptea de Revelion. Artista în vârstă de 65 de ani și-a etalat silueta într-un corset din piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna
Madonna, despre problemele de sănătate din vară. Cine a salvat-o după ce a leșinat în baie. A petrecut 48 de ore în comă indusă

În luna iunie a acestui an, Madonna a trecut printr-o mare cumpănă. Aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind internată inclusiv la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. A fost la un pas să moară, așa cum a spus chiar și managerul ei. Acum, solista de 65 de ani a făcut propriile dezvăluiri, scrie People.

Madonna Louise Ciccone
A renunțat la ținutele extravagante și a încercat să treacă neobservată. Madonna, apariție neașteptată pe străzile din Paris

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 65 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, însă de această dată ea a ales să nu iasă în evidență.

cher si madonna
Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"

Cher a reacționat la gestul Madonnei de a folosi în turneul ei, Celebration, imagini video din interviuri vechi în care solista piesei "Believe" spunea despre ea că este "răutăcioasă".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino
Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort