Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ZERB - MWAKI

Britney Spears, pusă la zid de fani după ce a afirmat că ar ieși în oraș cu oameni ai străzii decât cu cei de la Hollywood

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears/ Profimedia

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a stârnit controverse pe rețelele sociale, după ce a făcut publice mai multe mesaje inedite. Într-unul dintre ele, însă, artista a mărturisit că ”ar ieși în oraș cu oameni de pe stradă decât cu cei de la Hollywood.

La mai bine de o lună de zile de când s-a căsătorit cu Sam Asghari, Britney Spears a revenit pe rețelele sociale, acolo unde este urmărită de peste 41,7 milioane de persoane și a făcut publice mai multe mesaje neașteptate.

”Dumnezeu nu e simpatic.”, a scris ea într-o postare, adăugând: ”Asta înseamnă că Diavolul e extrem de fierbinte și simpatic?”

Citește și: Noi dezvăluiri despre incidentul petrecut la nunta lui Britney Spears. Fostul ei soț a încercat să intre în dormitorul vedetei

De asemenea, într-o altă postare, artista a mărturisit că ”ar ieși mai degrabă în oraș cu oameni de pe stradă decât cu oameni de la Hollywood.”

Această afirmație a stârnit controverse pe rețelele sociale, mulți dintre fanii ei reacționând dur: ”Oamenii de pe stradă sunt tot oameni, Britney!” sau ”Oamenii care trăiesc pe străzi probabil sunt mai blânzi decât cei de la Hollywood.”.

Citește și: Britney Spears, primele imagini în rochie de mireasă. Artista a ales o creație simplă și a arătat spectaculos în ziua cea mare

De asemenea, cineva i-a amintit că la nunta ei, care a avut loc pe 9 iunie, au fost invitate numeroase celebrități de la Hollywood, printre care Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatella Versace.

”Pe lista de invitați de la nuntă s-au aflat numai nume mari de la Hollywood. Dovada că altcineva îi orchestrează viața.”, a comentat cineva, în timp ce un alt utilizator a reacționat: ”N-am văzut oameni ai străzii la nunta cu Sam Asghari.”

Britney Spears și Sam Asghari au semnat un contract prenupțial

Pentru a-și proteja averea de 60 de milioane de dolari, dar și pentru a le închide gura celor care spun că Sam Asghari a început o relație cu Britney doar pentru banii ei, solista și echipa ei de avocați au redactat un contract prenupțial imediat după ce tânărul actor a cerut-o în căsătorie pe prințesa muzicii pop.

Celebrity Selfies

Britney Spears și Sam Asghari au devenit o familie și în acte. / Foto: Profimedia

Britney Spears şi Sam Asghari au păstrat discreţia cu privire la nunta lor, care a avut loc la începutul lunii iunie,  vestea despre aceasta apărând doar recent în publicaţiile de specialitate.

Citește și: Lady Gaga, reacție emoționantă după ce Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei: “Nu ai meritat niciodată ce ți s-a întâmplat”

Totodată, înainte de marele eveniment, cuplul a trecut prin momente delicate, întrucât  vedeta a suferit un avort spontan. Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears scrisese pe Instagram că aştepta un copil. Vestea a venit la cinci luni după ce un tribunal din Los Angeles i-a redat acesteia controlul asupra vieţii sale personale punând capăt tutelei exercitate în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Măsura fusese decisă în 2008, din cauza problemelor psihologice ale vedetei.

Cântăreaţa, devenită celebră în adolescenţă cu hituri precum "Baby One More Time", are deja doi băieţi, Sean şi Jayden, cu fostul ei soţ Kevin Federline.

Galerie foto

Foto: Profimedia

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
02 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
03 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
04 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
05 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor șocante. După ce a făcut valuri cu lansarea cărții sale de memorii, în care a spus tuturor că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată când avea 19 ani și a trebuit să facă întrerupere de sarcină, pentru că era prea tânără și nu putea să aibă grijă de un copil, acum a aruncat o nouă „bombă” care îl vizează direct pe actorul Ben Affleck, actualul soț al artistei Jennifer Lopez.

Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie, iar reacția celebrei cântărețe i-a amuzat pe fani. Artista, care împlinește vârsta de 31 de ani vara aceasta, este singura dintre fete care nu s-a măritat și a ținut să-i transmită un mesaj, mai în glumă, mai în serios, surorii sale.

britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii

Britney Spears spune că adoră noua muzică lansată de Justin Timberlake. De asemenea, artista transmite că îi pare rău pentru unele dintre lucrurile pe care le-a scris în volumul ei de memorii, lansat în 2023. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani