Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - NTM

Britney Spears, primele imagini în rochie de mireasă. Artista a ales o creație simplă și a arătat spectaculos în ziua cea mare

Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini de la nuntă
Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini de la nuntă / Profimedia Images

Britney Spears și Sam Asghari sunt, oficial, soț și soție. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, în cadrul locuinței lor din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar artista a fost superbă într-o rochie simplă, realizată de Donatella Versace.

Cântăreața și antrenorul de fitness s-au cunoscut în octombire 2016, la filmările videoclipului ei ”Slumber Party.” Cei doi au devenit rapid apropiați, iar în 2017 și-au făcut publică relația. Anul trecut, în luna septembrie, Sam a cerut-o de soție pe Britney Spears, iar acum visul lor de a deveni soț și soție s-a împlinit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Artista a pășit în fața Altarului într-o rochie simplă, albă, ce a fost semnată de Donatella Versace. Cu umerii dezgoliți și cu un corset discret, ce i-a pus în valoare silueta, dar și datorită crăpăturii adânci, Britney Spears a arătat minunat în ziua cea mare.

Citește și: Peripeții la nunta lui Britney Spears cu Sam Aghari. Evenimentul a fost întrerupt de primul ei soț: ”Britney m-a invitat!”

De asemenea, artista a ales să poarte un machiaj discret, completat de o coafură elegantă, peste care a asortat un voal lung.

De cealaltă parte, Sam Aghari a optat pentru un costum negru, elegant, pe care l-a asortat cu un papion negru, potrivit unor imagini făcute publice de Vogue.

Nunta lui Britney Spears, întreruptă de primul ei soț 

Superstarul pop Britney Spears se pregătea să se căsătorească, joi, în apropiere de Los Angeles, însă evenimentul fericit a fost întrerupt de fostul ei soţ, Jason Alexander, care a apărut neinvitat la ceremonie, informează mass-media americane, potrivit AFP.

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani şi logodnicul ei, Sam Asghari, de 28 de ani, erau în pline pregătiri când intrusul şi-a făcut apariţia la vila lor, precizează publicaţii de specialitate ca Variety şi TMZ.

Jason Alexander, prieten din copilărie cu Britney Spears şi cu care vedeta a fost căsătorită pentru scurt timp, în 2004 (doar 55 de ore), a pătruns pe proprietate, unde a fost apoi arestat de poliţie, potrivit Agerpres.ro. 

Alexander s-ar fi filmat în direct pe Instagram, unde poate fi văzut spunându-i unui agent de pază că a fost invitat.

"Unde este Britney?", întreabă el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care participau la pregătirile de nuntă.

Potrivit TMZ, a izbucnit apoi o altercaţie şi a fost chemată poliţia.

Conform biroului şerifului comitatului Ventura, poliţişti s-au deplasat la faţa locului şi au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă jurisdicţie şi l-au arestat, precizează Variety.

Primul soț al lui Britney Spars a fost arestat

Primul soț al lui Britney Spars a fost arestat / Profimedia Images

Britney Spears şi Sam Asghari au păstrat discreţia cu privire la nunta lor, vestea despre aceasta apărând doar recent în publicaţiile de specialitate.

Citește și: Lady Gaga, reacție emoționantă după ce Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei: “Nu ai meritat niciodată ce ți s-a întâmplat”

Cuplul a anunţat luna trecută că vedeta a suferit un avort spontan. Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears scrisese pe Instagram că aştepta un copil. Vestea a venit la cinci luni după ce un tribunal din Los Angeles i-a redat acesteia controlul asupra vieţii sale personale punând capăt tutelei exercitate în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Măsura fusese decisă în 2008, din cauza problemelor psihologice ale vedetei.

Cântăreaţa, devenită celebră în adolescenţă cu hituri precum "Baby One More Time", are deja doi băieţi, Sean şi Jayden, cu fostul ei soţ Kevin Federline.

Galerie foto

Top citite
01 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
02 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
03 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
04 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
05 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor șocante. După ce a făcut valuri cu lansarea cărții sale de memorii, în care a spus tuturor că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată când avea 19 ani și a trebuit să facă întrerupere de sarcină, pentru că era prea tânără și nu putea să aibă grijă de un copil, acum a aruncat o nouă „bombă” care îl vizează direct pe actorul Ben Affleck, actualul soț al artistei Jennifer Lopez.

Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie, iar reacția celebrei cântărețe i-a amuzat pe fani. Artista, care împlinește vârsta de 31 de ani vara aceasta, este singura dintre fete care nu s-a măritat și a ținut să-i transmită un mesaj, mai în glumă, mai în serios, surorii sale.

britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii

Britney Spears spune că adoră noua muzică lansată de Justin Timberlake. De asemenea, artista transmite că îi pare rău pentru unele dintre lucrurile pe care le-a scris în volumul ei de memorii, lansat în 2023. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”