Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Lady Gaga, reacție emoționantă după ce Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei: "Nu ai meritat niciodată ce ți s-a întâmplat"

britney spears lady gaga
Britney Spears a primit un mesaj de susținere din partea lui Lady Gaga / Foto: Profimedia

Vestea că Britney Spears a devenit în mod oficial liberă să ia propriile decizii pe toate planurile vieții sale, după ce a scăpat de tutela tatălui ei, a impresionat nu numai milioane de oameni simpli, admiratori dintre ai artistei pop, ci și vedete. Printre ele se află și Lady Gaga, cea care a ținut să-i transmită un mesaj de susținere lui Britney.

Citește și: Britney Spears, înfloritoare lângă fiii săi. Solista și-a dus copiii la muzeu: “Ei m-ar iubi indiferent de cât de prostesc m-aș purta”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am iubit-o pe Britney Spears de-a lungul întregii ei cariere. Am admirat-o, i-am admirat puterea - le-a dat atâtor oameni curaj și încă o face. Nu aș fi putut fi mai fericită pentru tine. Nu ai meritat niciodată ce ți s-a întâmplat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua de azi. Ești un superstar și un superom. Te iubesc", a scris Lady Gaga pe Instagram, alături de o poză de acum 10 ani în care apare alături de prințesa pop, după ce i-a înmânat un premiu la VMA 2011.

Citește și: Britney Spears, în sfârşit „liberă” după 13 ani de tutelă: Niciodată nu m-am rugat atât de mult pentru ca un lucru să se întâmple

Britney Spears a scăpat de tutela tatălui după 13 ani

După mai multe luni de proceduri legale, un tribunal din Los Angeles a decis să-i redea controlul asupra vieţii personale lui Britney Spears, punând astfel capăt tutelei sub care s-a aflat cântăreaţa timp de de 13 ani şi pe care ea a considerat-o „abuzivă”.

„Tutela asupra persoanei şi bunurilor lui Britney Spears încetează de azi complet. Aceasta este decizia tribunalului”, a declarat judecătoarea Brenda Penny, responsabila de caz.

„Niciodată nu m-am rugat atât de mult în toată viaţa mea pentru ca un astfel de lucru să se întâmple”, a scris artista în vârstă de 39 de ani pe contul său de Instagram, subliniind importanţa crucială pe care o are pentru ea decizia tribunalului.

Citește și: Britney Spears, imaginile care fac înconjurul lumii. Artista s-a filmat dansând cu o păpușă: ”Este fiica mea. Chiar semănăm!”

Galerie foto

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram

 
 
Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
03 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
04 *EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas
Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile
05 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii

Britney Spears spune că adoră noua muzică lansată de Justin Timberlake. De asemenea, artista transmite că îi pare rău pentru unele dintre lucrurile pe care le-a scris în volumul ei de memorii, lansat în 2023. 

*EXCLUSIVE* Lady Gaga radiates chic elegance in solo departure from French Bakery in Malibu
Lady Gaga, în colanți și sacou pe străzile din Malibu. Artista a mers la o brutărie franțuzească pentru a-și îndulci ziua

Lady Gaga a captat toată atenția în weekend cu apariția sa pe străzile din Malibu. Artista în vârstă de 37 de ani a afișat o ținută complet neagră, în timp ce se îndrepta spre o brutărie franțuzească.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga steps out with tech entrepreneur boyfriend Michael Polansky after the Rolling Stones party
Muzică nouă? Lady Gaga face furori în rândul fanilor, într-un pulover și cizme cu tocuri imposibile. Ce indiciu le-a dat pe Instagram

Lady Gaga dă de înțeles că e posibil să urmeze muzică nouă din partea ei, după ce postat pe Instagram o serie de fotografii în timp ce repetă la studio. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală