Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Britney Spears, pe cale să recâștige controlul asupra propriei vieți. Tatăl ei a cerut unui judecător să pună capăt tutelei

britney spears
Britney Spears încearcă din răsputeri să scape de tutela tatălui său. / Foto: Profimedia

Finalul unei lupte care nu părea a se încheia rapid sau ușor se întrezărește. Jamie, tatăl lui Britney Spears a cerut unui judecător să pună capăt tutelei cântăreţei, ceea ce i-ar permite acesteia să aibă control total asupra vieţii sale.

Pentru prima dată în 13 ani, Britney va putea să ia propriile decizii asupra părții personale a vieții sale, a finanțelor și a sănătății. Din 2008, cel care controla aceste aspecte era tatăl său.

Citește și: Britney Spears, o nouă reacție după ce a recunoscut că este victima unui abuz: “Vă cer cer scuze că m-am prefăcut că sunt bine”

Jamie Spears şi Lynne Spears

Jamie Spears şi Lynne Spears, părinții lui Britney, sunt separați / Foto: profimedia

Jamie Spears și-a motivat solicitarea de a i se permite să renunțe la tutelă spunând că evenimentele recente au arătat fiica lui „ar trebui să primească această şansă” de a-şi controla propriile afaceri. Tatăl solistei a primit 16.000 de dolari pe lună pentru a se ocupa de această tutelă judiciară.

Citește și: Britney Spears, o nouă audiere în procesul de tutelă: "Vreau să scap de tatăl meu și să depun plângere împotriva lui"

„Domnişoara Spears a spus acestei Curţi că vrea să aibă din nou controlul asupra vieţii ei, fără siguranţa dată de tutelă. Vrea să poată lua decizii privind propria îngrijire medicală, hotărând când, unde şi cât de des să urmeze o terapie. Vrea să controleze banii pe care i-a făcut în carieră. Vrea să poată să se căsătorească şi să facă un copil, dacă aşa alege. Pe scurt, vrea să îşi trăiască viaţa aşa cum doreşte, fără constrângerile unei tutore sau a unei proceduri judiciare”, a transmis avocata lui Jamie Spears, care a subliniat că acesta nu vrea decât binele fetei lui: „Dacă domnişoara Spears vrea să pună capăt tutelei şi crede că poate să îşi gestioneze propria viaţă, domnul Spears este de părere că ar trebui să primească această şansă”. Cererea lui va fi aprobată sau nu de judecătoarea Brenda Penny.

Citește și: AJ McLean de la Backstreet Boys, dezvăluiri neașteptate despre Britney Spears: Mi-a frânt inima ultima dată când am văzut-o

Ce a transmis avocatul lui Britney Spears

free britney

#FreeBritney, mișcarea de sprijin născută pentru cântăreață / Foto: Profimedia

„Această solicitare reprezintă o victorie legală majoră pentru Britney Spears, precum şi reabilitare”, a spus avocatul lui Britney, cel care a preluat cazul în luna iulie și care a făcut presiuni asupra lui Jamie Spears pentru a se retrage din roul de tutore.

Afirmațiile șocante ale lui Britney Spears privind controlul la care a fost supusă 13 ani

Britney Spears încearcă din vara lui 2020 să pună capăt tutelei sub care a fost plasată în 2008. La prima ei audiere, în luna iunie a acestui an, a declarat că acest aranjament a fost unul abuziv şi că vrea să aibă controlul asupra propriei vieţi.

Galerie foto

Britney Spears se află sub tutela tatălui de 13 ani, iar în iunie 2021 a oferit instanței o mărturie șocantă despre „abuzul” pe care susține -l suferă din partea tatălui. La acel moment, Britney a declarat că tatăl ei nu o lasă să renunțe la dispozitivul contraceptiv și nici să se căsătorească. De asemenea, a acuzat că acesta și echipa lui o tratează ca pe o „sclavă” și a implorat-o pe judecătoare să o elibereze, comparând situația în care se află cu moartea.

Citește și: Fost manager: Britney Spears „împrumută telefoane de la străini” pentru a evita supravegherea impusă prin tutela judiciară

„Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură”, a spus, printre altele, artista.

Din 2008, cântăreața nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. Britney are o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari și luptă pentru a-și recâștiga drepturile și pentru a-l îndepărta pe  tatăl ei și echipa legală a acestuia din a-i controla viața. Tatăl ei, Jamie, în vârstă de 68 de ani, primește 16.000 de dolari pe lună pentru a-i gestiona finanțele.

Citește și: Britney Spears, o nouă reacție după ce a recunoscut că este victima unui abuz: “Vă cer cer scuze că m-am prefăcut că sunt bine”

Foto: Profimedia, Getty Images

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
03 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
04 Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"
05 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

cher
Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”

Cântăreaţa şi actriţa Cher a cerut să-i fie acordată tutela pentru fiul ei cel mic, de teamă că acesta nu poate să-şi gestioneze banii, potrivit unor informaţii, scrie skynews.com.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală