Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER Tyla - WATER (NEW PW)

Britney Spears, o nouă audiere în procesul de tutelă: "Vreau să scap de tatăl meu și să depun plângere împotriva lui"

britney spears
Britney Spears încearcă din răsputeri să scape de tutela tatălui său. / Foto: Profimedia

După o primă pledoarie șocantă în fața autorităților, acum o lună, Britney Spears a vorbit din nou despre situația în care se află de 13 ani și din care nu poate scăpa. Din 2008, prințesa muzicii pop se află sub tutela tatălui său și nu poate lua nicio decizie de una singură.

Într-o audiere prin telefon, Britney i-a spus judecătoarei că vrea să depună plângere împotriva tutelei abuzive a tatălui ei, Jamie Spears. "Sunt aici ca să scap de tatăl meu și să depun plângere împotriva lui", au fost cuvintele artistei de 39 de ani, notează NBC News.

Cântăreața a vorbit din nou despre limitările care i-au fost impuse, inclusiv despre faptul că i-a fost interzis să bea cafea: "Dacă nu este abuz, atunci nu știu ce e", a mărturisit Britney, care a adăugat că era extrem de speriată de părintele său și că tutela acestuia i-a distrus viața.

Citește și: Britney Spears, dezvăluiri șocante și atac fără precedent la adresa tatălui ei: Se abuzează, sunt hărțuită. Mă tratează ca pe o sclavă

Dieta și programul de lucru ale lui Britney Spears, controlate de tatăl ei

Jamie Spears şi Lynne Spears

Jamie Spears şi Lynne Spears, părinții lui Britney, sunt separați / Foto: profimedia

În afară de dietă, și programul de lucru îi era controlat, fiind obligată să muncească 70 de ore pe săptămână: "Scopul lor era să mă înnebunească, însă nu sunt nebună".  Spears a explicat judecătoarei că, în timpul turneului „Circus”, a făcut teste psihologice „împotriva voinţei” şi că de mai multe ori pe săptămână îi era luat sânge. Ea a declarat că cei din echipa tatălui i-au spus că, dacă participă la evaluări, şi-ar putea recăpăta viaţa. „Am făcut totul şi ei au minţit... nu au făcut nimic. NU i-au pus capăt şi am continuat să muncesc”.

Britney Spears a putut să-și angajeze propriul avocat

Citește și: Mama lui Britney Spears, pledoarie pentru ca artista să scape de tutela tatălui: “De ani întregi e capabilă să aibă grijă de ea”

Lui Britney Spears i s-a permis să-și angajeze propriul avocat, un pas important în cazul solistei. Acesta i-a propus lui Jamie Spears să se retragă voluntar: "Dacă își iubește fiica, se va retrage, este timpul să meargă mai departe", a transmis avocatul.

Mărturia șocantă a lui Britney Spears, din iunie 2021

Galerie foto

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Britney Spears se află sub tutela tatălui de 13 ani, iar în iunie 2021 a oferit instanței o mărturie șocantă despre „abuzul” pe care susține -l suferă din partea tatălui. La acel moment, Britney a declarat că tatăl ei nu o lasă să renunțe la dispozitivul contraceptiv și nici să se căsătorească. De asemenea, a acuzat că acesta și echipa lui o tratează ca pe o „sclavă” și a implorat-o pe judecătoare să o elibereze, comparând situația în care se află cu moartea.

Citește și: Fost manager: Britney Spears „împrumută telefoane de la străini” pentru a evita supravegherea impusă prin tutela judiciară

„Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură”, a spus, printre altele, artista.

Din 2008, cântăreața nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. Britney are o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari și luptă pentru a-și recâștiga drepturile și pentru a-l îndepărta pe  tatăl ei și echipa legală a acestuia din a-i controla viața. Tatăl ei, Jamie, în vârstă de 68 de ani, primește 16.000 de dolari pe lună pentru a-i gestiona finanțele.

Citește și: Britney Spears, o nouă reacție după ce a recunoscut că este victima unui abuz: “Vă cer cer scuze că m-am prefăcut că sunt bine”

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
03 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
04 Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"
05 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

cher
Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”

Cântăreaţa şi actriţa Cher a cerut să-i fie acordată tutela pentru fiul ei cel mic, de teamă că acesta nu poate să-şi gestioneze banii, potrivit unor informaţii, scrie skynews.com.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu
Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu