Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM WILL SMITH - MEN IN BLACK

Știri

Cher

Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală internațională este, cu siguranță, Cher. Ajunsă la 77 de ani, diva are în spate o carieră de multe decenii.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram

Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

Oana Radu

Oana Radu, răvășitoare după divorț. Cântăreața a arătat perfect într-o rochie mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros și a mărturisit că a fost o experiență extrem de dureroasă pentru ea, Oana Radu încearcă să rămână optimistă și nu ratează ocazia de a-și surprinde prietenii virtuali.

Daddy Yankee

Daddy Yankee a anunțat că se retrage din muzică ca să-și dedice viața creștinismului: „Cineva a reușit să umple acel gol!”

Daddy Yankee, pe numele lui real Ramón Luis Ayala Rodríguez, a anunțat că se retrage din muzică pentru a-și dedica viața creștinismului.

Recomandările lunii decembrie__FilmNow

De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață

În luna decembrie, Film Now devine un veritabil tărâm al poveștilor transpuse pe ecran, într-o atmosferă încărcată de emoții și semnificații profunde. Este momentul magic al Sărbătorilor de iarnă, în care ne lăsăm captivați de filmele care ne inspiră și ne aduc bucurie.

nicole cherry

Nicole Cherry, în costum de baie de ziua ei de naștere. Cum s-a afișat artista în ziua în care a împlinit 25 de ani

Nicole Cherry și-a prelungit minivacanța de 1 Decembrie și a plecat într-o călătorie în Dubai, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit azi, 5 decembrie, vârsta de 25 de ani și s-a bucurat de vreme însorită din Emiratele Arabe Unite. 

Rita Ora

Din față părea o rochie banală, dar când s-a întors cu spatele, Rita Ora i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Ce avea pe toată coloana

Rita Ora iubește să fie în centrul atenției și știe cum să o facă fără prea mare efort. Orice apariție a ei, indiferent că este pe scenă, în timpul liber, mergând spre sală, sau la vreo gală cu ștaif, britanica are lumina reflectoarelor îndreptată asupra ei.

Ultimele știri

Celine Dion Performs On NBC's "Today"

Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!