Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Știri

Sore

Sore, dezvăluiri despre separarea de Mircea Julean. În ce relații a rămas cu tatăl fiicei ei: „E implicat!”

A trecut mai bine de un an și jumătate de când Sore și Mircea Julean au decis să se despartă, iar acum artista a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu tatăl fiicei ei acum.

lora

Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

Taylor Swift

Taylor Swift a fost desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023: „Nimeni de pe planetă nu poate emoționa atât de mulți oameni”

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost desemnată miercuri Personalitatea Anului 2023 de către revista TIME, pentru că "nimeni altcineva de pe planetă în prezent nu poate emoţiona atât de bine atât de mulţi oameni".

dan bittman

Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără niciun efort. Ce stil de viață are artistul la 61 de ani: „Mănânc de toate”

Dan Bittman se menține într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 61 de ani. Cântărețul a făcut câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață și a reușit să slăbească 7 kilograme. Recent, în cadrul unui interviu, Dan a dezvăluit care este secretul siluetei și cum reușește să aibă mereu energie. 

Rockin' Around the Christmas Tree/ Profimedia

Melodia „All I Want for Christmas is You” cântată de Mariah Carey, detronată de un alt cântec. Ce piesă de Crăciun a ajuns în topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, vedeta a ajuns în fruntea topurilor din Statele Unite ale Americii cu "All I Want for Christmas is You". Însă, anul acesta, cântăreaţa a fost detronată de un alt cântec de Crăciun: "Rockin' Around the Christmas Tree", de Brenda Lee.

Cher

Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală internațională este, cu siguranță, Cher. Ajunsă la 77 de ani, diva are în spate o carieră de multe decenii.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram

Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

Ultimele știri

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!