Bucuresti | 102,8FM TATE MCRAE - GREEDY

Primele vești despre Demi Lovato după ce s-a internat în clinica de dezintoxicare

Demi Lovato Visits Music Choice
NEW YORK, NY - MARCH 22: Demi Lovato Visits Music Choice at Music Choice on March 22, 2018 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

O persoană apropiată din anturajul artistei a declarat pentru People.com că Demi Lovato se simte bine și că recuperarea decurge normal. Totuși, va fi un tratament de lungă durată care va presupune și multe ședințe de psihoterapie. "Demi înțelege gravitatea gestului său și că recuperarea este o provocare pentru ea. Își dorește enorm s-o termine definitiv cu drogurile și să scape definitiv de dependență."

Demi Lovato Performs At The Forum

foto Guliver / Getty Images

Pe 24 iulie, Demi Lovato a fost găsită inconștientă în locuința sa din Los Angeles. A fost dusă de urgență la spital unde medii au reușit s-o resusciteze. La centrul medical Cedars Sinai a stat până pe 4 august când familia a decis ca artista să nu revină acasă, ci să o interneze într-o clinică de dezintoxicare. 

Top citite
01 2023 Baby2Baby Gala
Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine
02 Guest at the Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party on October 28, 2023 in Los Angeles, California.
Demi Lovato a făcut furori deghizată în Albă ca Zăpada, de Halloween. „Oglindă, oglinjoară, Demi e cea mai frumoasă din țară!”
03 2017 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Backstage
Pink, la un pas de a-și pierde viața din cauza drogurilor înainte de a deveni celebră. Cântăreața a rupt tăcerea: „A fost prea mult!”
04 Madonna
Noi dezvăluiri despre Madonna. De ce se tem apropiați: „Nu a acceptat că nu mai are 45 de ani, și-a pus sănătatea în pericol”
05 Demi Lovato looks stunning as she shows off her chest in plunging swimsuit and a bra top in new music video Sorry Not Sorry
Paris Hilton spune că Demi Lovato a inspirat-o să-și scrie memoriile: Am fost uimită de cât de curajoasă a fost
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
'Scream VI' film premiere, New York, USA - 06 Mar 2023
Demi Lovato a uimit cu silueta ei subțire, la premiera „Scream 6”. Piesa artistei este pe coloana sonoră a filmului

Demi Lovato a încântat privirile marți seară, pe covorul roșu, la premiera „Scream 6”, de la Lincoln Square Theater, în New York City.

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, revoltată după ce s-a spus că familia plănuiește ”o intervenție” pentru că se teme pentru viața ei: ”E de ajuns!”

Informația potrivit căreia familia și prietenii lui Britney Spears ar plănui o ”intervenție” pentru că se tem pentru viața ei a făcut înconjurul lumii, însă artista a reacționat dur, arătându-se revoltată.

Demi Lovato, Backstreet Boys And Dove Cameron Perform At Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2022
Demi Lovato, mai încrezătoare ca oricând. Și-a înnebunit fanii cu noua transformare de imagine: Ești incredibil de frumoasă

Demi Lovato și-a impresionat fanii cu recenta sa transformare de look. Artista americană pare mai încrezătoare în ea ca oricând, iar admiratorii au felicitat-o pe Instagram.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală