Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER IRAIDA - NTM

Johnny Depp a ajuns de nerecunoscut! Şi-a anulat toate conferinţele de presă

Johnny-Depp-header

Deşi a fost întrebat în mai multe rânduri despre starea sănătăţii sale, Johnny Depp a refuzat să răspundă. Johnny Depp i-a pus pe toţi pe gînduri în urma pozelor făcute în St. Petersburg, Rusia unde acesta a susținut un concert. Câțiva fani l-au așteptat la hotelul Four Seasons, unde era cazat, și s-au fotografiat alături de acesta.

După ce au văzut fotografiile, unii au spus că Johnny ar putea suferi de cancer sau că exagerează cu drogurile. Apropiaţii artistului au infirmat imediat aceste variante şi au declarat că starea de sănătate a actorului este una bună. S-a mai vorbit şi de faptul că Johnny Depp a slăbit atât de mult pentru un rol viitor. 

johnny-depp-varsovia-hepta

foto Hepta

În cadrul unei conferințe de presă, un jurnalist german l-a rugat pe Johnny să lămurească situația pozelor în care părea bolnav. Se vehiculează că artistul a fost atât de deranjat de incident, încât și-a anulat toate conferințele de presă viitoare, pentru a evita să dezbată subiectul respectiv. În fotografii mai recente, starul din Piraţii din Caraibe arată ceva mai bine.

johnny-depp-varsovia2-hepta

foto Hepta

El a dat autografe în faţa unui hotel din Varşovia, oraş unde a concertat cu trupa Hollywood Vampires. Totuşi, Johnny este mult slăbit şi e departe de imaginea de acum câţiva ani.

johnny-depp-varsovia3-hepta

foto Hepta

Johnny Depp se află în turneu cu trupa Hollywood Vampires, alături de muzicieni celebri printre care Alice Cooper şi Joe Perry (Aerosmith). 

MAI CITEŞTE: Johnny Depp a arătat ca o epavă la petrecerea dată de Lady Gaga

Top citite
01 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
02 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
03 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
04 hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”
05 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”
Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită
Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită"