Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER MISHA MILLER - OFF40 - BRATELE TALE

Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele

Adele
Adele / Profimedia Images

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 35 de ani, a fost protagonista unui moment stânjenitor, despre care a vorbit acum, explicând ce s-a întâmplat. De asemenea, ea a răspuns și acuzațiilor potrivit cărora și-ar fi mărit buzele.

În vârstă de 35 de ani, Adele detestă celebritatea și nu se teme să recunoască acest lucru. Astfel, în cadrul unui concert din Las Vegas, cântăreața, care este câștigătoare a 16 premii Grammy, a vorbit despre imaginea devenită virală, în cadrul căreia apare extrem de supărată.

Citește și: Adele, dărâmată de divorțul de Simon Konecki. Făcea terapie de cinci ori pe zi. Acum e fericită alături de Rich Paul

„Știu că sună ciudat, dar nu-mi place să fiu celebră!”, a explicat ea într-un videoclip postat pe TikTok de un fan.

„Evident, sunt conștientă că stau în primul rând la un meci de baschet. Dar Rich Paul era plecat, vorbea cu alți jucători. Eram foarte bine. Nu mă deranja. Eram acolo, stăteam, mă uitam după Michael Jordan, ca să fiu sinceră, dar la un moment au apărut niște oameni cu o cameră și m-au întrebat dacă pot să mă filmeze. Le-am spus că nu, i-am rugat să nu o facă. Au revenit și au pus camera pe mine, m-au dat pe ecran”, a spus ea.

Adele, despre imaginea devenită virală

Adele, despre imaginea devenită virală / Credit foto: Captură video Youtube

În ceea ce privește acuzațiile potrivit cărora ar fi apelat la fillere ca să aibă buze mai mari, ea a declarat: „Buzele mele sunt naturale, nu am nevoie de fillere. Motivul pentru care arătau așa este că eram supărată. Mă gândeam că oamenii ăștia m-au filmat împotriva dorinței mele”.

Citește și: Logodnicul lui Adele a avut o copilărie plină de traume. Motivul pentru care Rich Paul și artista se înțeleg așa de bine

Adele va susţine patru concerte în Munchen

Turneul estival al cântăreţei britanice Adele va include patru concerte susţinute în Munchen, în august, primele şi singurele show-uri ale artistei în Europa continentală, din ultimii ani, a anunţat miercuri Live Nation.

Vedeta pop de 35 de ani va cânta pe o arenă creată special în cadrul centrului expoziţional din acest oraş din sudul Germaniei, arată Live Nation, transmite Agerpres.

Citește și: Povestea impresionantei Adele. A știut că va deveni cântăreață după ce a văzut-o pe Pink în concert. Ce avere are azi artista britanică

''N-am mai cântat în Europa din 2016!'' a scris Adele pe Instagram. ''Nu m-aş putea gândi la o modalitate mai minunată de a-mi petrece vara şi de a finaliza această frumoasă fază din viaţa şi cariera mea decât prin spectacole aproape de casă pe perioada unei veri atât de interesante''.

În Munchen, artista va concerta ''pe un stadion temporar, personalizat, proiectat pentru orice fel de show'' va dori să susţină, a scris ea pe Instagram.

Galerie foto

Top citite
01 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
02 Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca
Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”
03 Adele
Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”
04 Adele și Rich Paul
Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos
05 Adele
Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Adele și Rich Paul
Logodnicul lui Adele a avut o copilărie plină de traume. Motivul pentru care Rich Paul și artista se înțeleg așa de bine

Rich Paul, fondator și CEO al Klutch Sports Group, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni agenți sportivi din lume. Pe lângă cariera sa în industria sportului american, Paul se poate mândri și cu viața sentimentală, fiind logodit cu celebra cântăreață britanică, Adele. 

Adele și Rich Paul
Adele a dat de înțeles că s-a căsătorit cu Rich Paul. Detaliul care i-a scăpat artistei în timpul unui concert din Las Vegas

Adele și Rich Paul s-au logodit la începutul acestui an, după doi ani de relație. Acum, artista a dat de înțeles că cei doi au devenit deja soț și soție, lăsând să-i scape un detaliu inedit în timpul unui concert pe care l-a susținut în Las Vegas.

*EXCLUSIVE* Adele looks downcast as she leaves Citrin restaurant in Santa Monica at 11 PM without her boyfriend Rich Paul!
Motivul pentru care Adele nu mai face selfie-uri cu fanii în Vegas și nu-i mai îmbrățisează. „Pur și simplu nu pot risca”

Adele a renunțat la selfie-urile cu fanii în timpul show-urilor pe care le susține în Las Vegas. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a luat această decizie îngrozită de creșterea numărului de cazuri de Covid în jurul ei, recunoscând public că se teme ca spectacolele să nu-i fie puse în pericol, scrie Daily Mail.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...