Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALVIN HARRIS - PROMISES

Adda s-a fotografiat în timpul tratamentelor pentru boala de care suferă. Fanii s-au îngrijorat: „Nu pot să cred că treci prin asta”

adda
Adda suferă de două boli care s-au manifestat agresiv în corpul ei. / Foto: Instagram

Adda se luptă de mai bine de un an și jumătate cu o infecție foarte gravă. Recent, artista în vârstă de 30 de ani le-a arătat fanilor o fotografie din timpul tratamentelor, pe care este nevoită să le facă pentru a se vindeca. 

Într-o postare recentă pe contul său de Instagram, Adda se află pe un pat de spital, acoperită cu o pătură medicală și înconjurată de două cadre medicale care o ajută să se refacă după infecția cu Borelioza și Bartonella, cunoscute mai ales ca boala Lyme și boala ghearelor de pisică. 

„Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz la mă-sa, o halesc pe toată! Sunt la Constanța de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doza injectabilă ca să-i dau lu’ Gogu’ să zacă”, a scris Adda la descrierea fotografiei postată pe contul său de Instagram. 

Citește și: Adda a povestit un episod dur prin care a trecut din cauza bolii de care suferă: "Într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii cântăreței au reacționat imediat la postare, mulți dintre ei arătându-și sprijinul și motivând-o pe Adda să lupte în continuare. Cu toate acestea, unii dintre ei și-a arătat îngrijorarea și au fost uimiți să vadă prin ce trece aceasta pentru a se reface: „Nu pot să cred că treci prin asta”/ „Ești o luptătoare”/ „Fii puternică, Adda!”. 

Adda a dezvăluit că ia 26 de pastile pe zi pentru a învinge bolile de care suferă

După mai bine de un an și jumătate de chin, vizite la o mulțime de medici și investigații, Adda a dezvăluit că problemele de sănătate de care suferă sunt generate de două bacterii care și-au făcut loc în organismul ei și au început să-l macine. Din momentul în care i s-a comunicat dignosticul, artista de 30 de ani a pornit pe un drum lung și greu al vindecării.

Într-un interviu pentru cei de la impact.ro, cântăreața a mărturisit că a ajuns să ia 26 de pastile pe zi, medicamente care-și arată și reacțiile adverse, doar pentru a-și curăța organismul de toxine și a se reface. Pe doi ani se întind tratamentele de la care Adda nu trebuie să se abată.

Citește și: Adda se simte din ce în ce mai bine. Artista a glumit pe seama bolii sale în ultima postare pe Instagram

"Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă.  Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. De exemplu, acum mai mult timp, la filmarea clipului lansat astăzi, nu-mi mai simțeam fața", s-a destăinuit Adda.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
02 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
03 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Având în vedere că are o mulțime de proiecte de care trebuie să se ocupe, artista nu are timp să plece mereu în vacanțe, însă are întotdeauna fotografii noi cu care să-și surprindă fanii. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu