Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MO - FINAL SONG (PROFM EDIT 2)

Știri

irina rimes

Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes și-a câștigat reputația prin timbrul său vocal puternic și prin piesele sensibile pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Multe dintre compozițiile sale au fost inspirate din experiențele personale, iar „Nu știi tu să fii bărbat” nu face excepție. Talentata cântăreață a susținut că această piesă profundă a luat naștere dintr-o dezamăgire în dragoste și a dezvăluit și care a fost reacția fostului ei iubit atunci când a auzit-o.

30th SAG Awards - Arrivals

Selena Gomez cea „reală”. Fotografia de 5 milioane de like-uri. „Femeie, ai milă”, a comentat Camila Cabello

Selena Gomez a împărtășit cu fanii ei un moment „real” în weekend. Artista a postat o imagine inedită, în care apare fără urmă de machiaj.

ruby

Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă

Ruby a stârnit multe comentarii în ultima perioadă, după ce a încetat să mai posteze imagini cu iubitul ei, dansatorul Robert Andrei. Deși mulți au susținut că cei doi s-au despărțit, artista a rupt tăcerea și a oferit o declarație prin care își justifică alegerea. 

stefan banica junior si tatal sau, stefan banica

Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”

Ștefan Bănică, care este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a dezvăluit recent că a trecut printr-un moment foarte greu atunci când a fost nevoit să urce pe scenă exact în momentul când tatăl lui a murit. Oricât de dureros și de greu ar fi, nu e ceva neobișnuit în familia artistului. Același lucru l-au trăit atât Ștefan Bănică Sr., cât și tatăl său, bunicul artistului. 

Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!

Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”

Kanye West și Bianca Censori

Adevărul despre ținutele controversate purtate de Bianca Censori: „Kanye nu o manipulează, este vorba despre artă!”

Bianca Censori și Kanye West au stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, fiind criticați pentru ținutele provocatoare pe care le poartă arhitecta. Deși mulți au spus că rapperul o controlează, un apropiat acestora a lansat o altă teorie.

antonia-alex-velea

Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de zece ani, au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată. Acum, însă, ei și-au surprins complet fanii, căci au apărut în roluri de mire și mireasă.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!