Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Știri

delia

Delia, într-o nouă ipostază controversată. Fotografia care i-a uimit pe fani: „Își bate joc de oameni”

Delia continuă seria postărilor controversate, stârnind o multe de reacții pe rețelele de socializare, purtând o ținută desprinsă parcă din filmele horror. 

Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia

Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022

Rihanna, dezvăluiri despre viața de familie. Cu ce provocări s-a confruntat după venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Anul 2023 a adus multe provocări pentru Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, despre care artista a vorbit de curând. Cei doi și-au mărit familia, dar fiul lor cel mare nu a fost tocmai bucuros de această schimbare.

Selena Gomez

Selena Gomez, într-o zi liberă, la plimbare prin oraș, fără pic de machiaj și cu ochelari de vedere. Cum arată când nu e la evenimente

Selena Gomez își face timp și pentru prieteni, deși e îndrăgostită lulea de Benny Blanco. Artista de 31 de ani a fost pozată de paparazzi într-o zi obișnuită, la plimbare cu o prietenă.

Mădălina Ghenea

E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"

Mădălina Ghenea știe să se facă remarcată în orice situație, indiferent că este pe covorul roșu al unei premiere de film, dacă zâmbește cuceritor dintr-un poster al unei campanii publicitare sau dacă apare în poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde peste 1 milion de oameni îi așteaptă fiecare postare.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc

Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

lora

Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată

Lora, una dintre cele mai populare cântărețe ale ultimilor ani, își ține fanii aproape nu numai cu muzica ei, ci și cu aparițiile pline de senzualitate. Conștientă că a fost înzestrată cu un farmec aparte, blonda știe să facă un eveniment din fiecare apariție.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!