Bucuresti | 102,8FM SASHA WRIST - HOLA QUE TAL ( NICOLA SCHENETTI EDIT)

Știri

EXCLUSIVE: Rita Ora And George Tabor-King Leave Their Hotel Arm In Arm In Paris - 20 Jan 2024

Rita Ora, selfie în costum de baie, în camera hotelului din Paris. Artista, o împătimită a fitnessului

Rita Ora a profitat la maximum de recenta sa călătorie la Paris. Artista a participat la Săptămâna Modei din capitala franceză, dar și-a sărbătorit și mama care a împlinit 60 de ani. În plus, Rita și-a încântat și fanii cu o serie de imagini pe care le-a postat pe Instagram.

bigi jackson, prince jackson (2)

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară, într-o fotografie alături de verișorii săi. Cum arată mezinul la 23 de ani

Bigi Jackson, fiul cel mic al lui Michael Jackson, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora lui, Paris, dar acesta a bifat o apariție rară pe rețelele sociale, fiind surprins într-o fotografie de familie postată de rapperul Omer Bhatti.

Eurovision 2024

Luxemburg participă la Eurovision 2024 după 30 de ani de absență. Cine este concurenta care va reprezenta țara

Luxemburgul a prezentat melodia care va reprezenta ţara la Eurovision 2024, care va avea loc în luna mai, la Malmö, în Suedia. Ţara nu a mai participat la acest concurs din 1993.

Malmö,,Se,,Oct.,25,2023:,Eurovision,Song,Contest,2024,Waving

Peste 1000 de cântăreţi şi muzicieni suedezi solicită excluderea Israelului de la Eurovision

Peste 1000 de cântăreţi şi muzicieni suedezi i-au solicitat Uniunii Europene de Radiodifuziune (EBU) să excludă Israelul de la ediţia din acest an a concursului Eurovision.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

Anca Țurcașiu e mare iubitoare de vacanțe exotice, așa că la începutul acestui an a mai bifat o nouă destinație. Alături de o gașcă mare de prietene, artista a plecat în Mauritius.

sheryl

Sheryl Crow, spectaculoasă într-o rochie neagră cu umerii goi. Artista de 61 de ani a cântat la o gală în onoarea actriței Laura Dern

Sheryl Crow a strălucit la gala Environmental Media Association (EMA) Awards, unde a fost invitată să cânte în onoarea bunei sale prietene, actrița Laura Dern. 

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori să folosească rețelele sociale. Prietenii ei, revoltați: „O controlează în permanență!”

Kanye West i-a interzis soției sale să mai folosească rețelele sociale. Acesta a motivat această cerință prin dorința de a o proteja de comentariile negative, potrivit unor surse apropiate, dar prietenii Biancăi Censori se tem că a făcut asta pentru a o izola.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!