Bucuresti | 102,8FM LOST FREQUENCIES - THE FEELING

Știri

EXCLUSIVE: Camila Cabello Shows Off Her New Long Blonde Hair During A Studio Visit - 21 Feb 2024

După ce și-a vopsit părul blond, Camila Cabello și-a surprins iar fanii. A pozat în costum de baie și cizme călduroase

Camila Cabello a îmbrățișat total noua ei schimbare de look. Vârsta de 27 de ani a venit pentru artista americană într-un moment al transformării, al reinventării. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”

Claudia Iosif și Dorian Popa au avut o relație timp de 11 ani de zile, însă, în ciuda faptului că nu păreau să aibă probleme în cuplu, cei doi au anunțat că s-au despărțit în noiembrie 2023. Babs, așa cum este cunoscută fosta parteneră a artistului, a fost cea care a anunțat separarea.

nicole scherzinger

Nicole Scherzinger, în bustieră decoltată din latex. Cântăreața de 45 de ani excelează la jocul seducției

Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls, reușește să rămână în atenția fanilor mai ales datorită proiectelor pe care le are în televiziune. Cântăreața de 45 de ani se menține într-o formă fizică de invidiat, pe care o etalează și în ținutele pe care le abordează zi de zi, dar, mai ales, în multele vacanțe în care merge cu iubitul ei, sportivul Thom Evans.

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'

Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”

Justin Timberlake i-a transmis un mesaj public soției sale, Jessica Biel, de ziua ei. Actrița a împlinit 42 de ani pe 3 martie. Cântărețul și vedeta din „Seven Heaven” sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani.

Oana Matache cu Radu Siffredi/ Foto: Instagram

Oana Matache, despre relația cu Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi: „Am fost neînțeleși”

Relația Oanei Matache cu Radu Siffredi a fost comentată încă de la început. Cei doi au avut de înfruntat diverse greutăți, însă au reușit să găsească unul în celălalt sprijinul și înțelegerea de care au avut nevoie. În prezent, cei doi sunt unul dintre cuplurile participante la „Power Couple”, unde au captivat inimile telespectatorilor nu doar prin performanțele lor în cadrul show-ului, ci și prin povestea lor de viață.

Dua Lipa

Dua Lipa, într-o rochie roșie cu corset, la fel de scurtă ca jacheta pe care a avut-o deasupra. Solista și-a arătat picioarele de model

După ce a apărut pe scena BRIT Awards 2024, unde și-a adjudecat și un trofeu, Dua Lipa a schimbat hainele de gală cu o rochie roșie, foarte scurtă, tip corset. Și-a luat iubitul, pe actorul Callum Turner, și s-a distrat la o petrecere.

RAYE

Raye, reveleația anului în muzica britanică. Lista câștigătorilor la BRIT Awards 2024

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, la gala BRIT de la Londra, şase premii, inclusiv la categoriile artistul şi albumul anului, un record.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!