Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Ramona, soția lui Jorge, detalii inedite despre artist în direct, la PROFM. Ce obișnuiește să facă acesta în toiul nopții

Jorge și ramona la Dimineața Blană de la PROFM
Jorge și Ramona la Dimineața Blană de la PROFM / PROFM

Jorge și soția lui, Ramona, au fost prezenți la ”Dimineața Blană” de la PROFM, unde au oferit detalii inedite despre ei. 

Ramona, partenera lui Jorge de opt ani, este o apariție extrem de discretă. Acum, însă, ea a acceptat provocarea de a vorbi la radio despre ea și despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Jorge.

Citește și: Jorge, dezvăluire în premieră la PROFM. A recunoscut în direct că și-a înșelat actuala soție înainte de căsătorie: "Frate, m-a prins!"

Astfel, în cadrul interviului, aceasta a oferit și detalii ”picante” despre Jorge, care se pare că are un obicei neobișnuit, pe care l-a început ea nu-l tolera.

Citește și: Alina Laufer, prima fotografie după ce a fost internată în spital. Fosta soție a lui Jorge are probleme cu sarcina gemelară: ”Trebuie să avem răbdare!”

”Aș mai vrea să spun ceva, legat de întrebarea ce am descoperit eu. Mă trezeam noaptea și mă trezesc în continuare cu soțul meu care se trezește noaptea cântând, înregistrându-se, pentru că-i vin în minte linii melodice. Se trezește dimineața și spune ia uite ce am înregistrat la trei dimineața. Am încetat să-i mai reproșez asta când am înțeles cât de important e pentru el, pentru că acum ceva timp a scos o piesă care e HIT, e în topuri prin Polonia.”, a mărturisit Ramona.

Totodată, în timpul unui șir de întrebări de la Veve și Coțofană, Ramona a recunoscut că este geloasa cuplului. "Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri", a spus Ramona Prodea, fără a ascunde ceea ce simte cu adevărat.

Ascultă cel mai nou single al lui Jorge -  Insomniac, aici! 

Top citite
01 antonia alex velea familie
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”
02 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
03 andreea balan si iubitul
Ce sacrificiu a făcut Victor Cornea pentru Andreea Bălan: „I-am dat un pic din experiența mea”
04 dorian popa
Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif
05 Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jorge si sotia lui
Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Peste 300 de invitați a avut Lora la nunta cu Ionuț Ghenu, din weekend. Mulți dintre ei au fost colegi de breaslă dintre ai solistei. Nu a lipsit Jorge, care a venit însoțit de partenera lui de viață, Ramona.

Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni, lucru care a stârnit speculații cu privire la relația lor. Deși nu este prima dată când rapperul se afișează fără partenera sa, nu a trecut niciodată o perioadă atât de îndelungată fără ca cei doi să fie împreună. 

Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”

Amna a anunțat în 2019 că s-a despărțit de Cristi Mușat, tatăl băiețelului ei de 10 ani. De atunci, artista în vârstă de 40 de ani a rămas discretă cu privire la viața sa personală, însă, recent, a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența în relații și așteptările pe care le are de la un nou partener.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit